Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Со дечурланата на Металург,ама по некоја недела...сега имаме 3 гостувања по ред,прво со Преспа утре,па со Текстилец во Штип,па со Куманово..па дури 3 коло од втор круг играме дома....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Струмица ти е сликата пријателе..![]()
Facepalm level Ќани
Победа од 11 разлика во Ресен, ваљда сликава е од утакмицата, солидно публика во саличето со оглед на тоа на кое ниво е Преспа.
Од Струмица ти е сликата пријателе..
Кај нас е ова, сигурно, да нема забуни.U sure?
Можеби... Јас мислев дека Струмица доби нова сала, а во Ресен е слична на оваа, плус тие на крај навивачите се со сини обележја... Е сеа дресовите, Преспа ги немам видено во Битола да допатуваат 3-4 сезони, па си реков ги смениле боите![]()
јас бев пред еден месец на тренингот-односно ко не допатуваа Борец,и овие играчите од кај нас наместо да вежбат да прат нешто тие серва играја цело времеОд сегашната екипа, јас да ви кажам, еден нема да излези играч ....... Не дека децата се лоши, туку условите на тренинзите се толку лоши со му се ебава на децата кефо од мали.... Денес бев на тренинг да ги гледам по не знам колку време, можи уште ко почнаја да се собират полека полека, абе не му се мрда на децата ...... Шо се дешава бе луѓе, одете спасетего ракомето заминете си на трибина и навивајте си !!!
За малку ќе одевме и овие да ги гледаме ама ништо ...Важно си тепаа во Штип ..Текстилец 20 - 23 Пелистер
Ратко Ѓурковиќ ако некој се прашвал каде е... Лукс Патрас женската екипа![]()
Павловски си замина... ама и другите биле на излезна врата...немале демек плати земено и како и другите и тие се распаѓатДобро е шо со послабите екипи немаме проблеми...
Сега со Куманово да видиме до кај сме...ете му го лапнале Струмица Павловски,едно гајле помалце....
Сепак џабе е,пласманот не е толку важен...и така нема ќар...