Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера вечер инсталирав Windows 8 на декстоп компјутеров. Во Десктопот нема некоја значајна разлика од Windows 7, сепак метро одделот е малце пофутуристички. Има некој елементи што едноставно не се совпаѓаат со целиот тој дизајн, како на пример скрол панелот десно на пребарувачите или отворените прозори. Многу е старовремски, и целото тоа изгледа како комбинација на Windows 7 и Windows 98.

Вчера инсталирав Касперски колку да си видам како ќе биде, како да заборавив дека ми го кочи компјутерот, па се отарасив веднаш. :)

Во главно многу добар оперативен систем, со мали примедби кои се надевам дека ќе се средат до финалната верзија од Microsoft.

Во главно многу добар оперативен систем, со мали примедби кои се надевам дека ќе се средат до финалната верзија од Microsoft.

Ама ти веќе ја користиш финалната верзија :icon_lol:

има ама ти кузнае која си ја инсталирал

Windows 8 RTM Build 9200 е финална верзија? Нема Pro, Home, Enterprise, Ultimate? Чудно. :unsure:

Има само 4 верзии од Windows 8 и тоа Windows RT,Windows 8 ,Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise, Pro е нај јаката верзија исто како што е беше Ultimate

Многу педерски потег.

Има само 4 верзии од Windows 8 и тоа Windows RT,Windows 8 ,Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise, Pro е нај јаката верзија исто како што е беше Ultimate
Значи го имам осетот , прееска баш го инсталирав осмицата и од понуденото баш за Про се фатиф мислејќи дека е нешто као Ултимејт.Јас искрено сум задоволен од тоа како работи и како изгледа чудово.
Секако има грешки и недостатоци но верувам дека ќе се среди со некој/и апдејт/и.

Како да проверам колку дена се останати од тие 180 за активација повторна?

Види најдолу имаш Your license to use Windows expires on
so885.png

нема бе...а и не знам зашо пишува про кога обична осмица стаив o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom