Вашата коса...

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некој совет..пошо секој ден ја пеглам косата малку ми е изретчена и искината на врвовите и не расте.. ме фаќа паника :S

Дајте некој совет..пошо секој ден ја пеглам косата малку ми е изретчена и искината на врвовите и не расте.. ме фаќа паника :S

Истрижисе, зошто паника?

Здраво дечки, имам две прашања.

1) Препорачајте ми нешто за пред пеглање на коса зашто панично ми се суши а ако не ја пеглам сум ко Канго ;), порачав некое чудо ( спреј) од Авон кој е во фаза на испорака:P

2) кажете ми Ве молам некоја убава маска за косата да ми спласнува , да не ми се дуе.
п.с. По долго време решив да направам промена на косава и од прилично долга ја ишишав до раменици и сеа имам маки додека да ја средам

Оданпред Ви благодарам :)

292773_261629760625848_875118454_n.jpg

Косата и без фен и пегла може да биде убава!

Schwarzkopf-Gliss-Ultimate-Repair-Anti-Damage-Mask-REVIEW.jpg
1500139.jpg

MA_SCH_PD_SH_Cream_Oil_0911%20Kopie.jpg
so malo skratuvanje na vrvovite za eden mesec kako nova

Ba[

Баш сеа истиот шампон за коса го користам, али спрејот е ваков
$(KGrHqJ,!iQE+qvY5etSBP+)UF3Qjg~~60_35.JPG

и стварно помага, цело лето го користев, и косата ептен малце ми беше изгорена.

Ba[

Баш сеа истиот шампон за коса го користам, али спрејот е ваков
$(KGrHqJ,!iQE+qvY5etSBP+)UF3Qjg~~60_35.JPG

и стварно помага, цело лето го користев, и косата ептен малце ми беше изгорена.
jas maskata crna a sprej zolt kako preventiva protiv metil a nemam metil inace :)

Schwarzkopf-Gliss-Ultimate-Repair-Anti-Damage-Mask-REVIEW.jpg
1500139.jpg

MA_SCH_PD_SH_Cream_Oil_0911%20Kopie.jpg

Денес ги манијачев :P овие на шварскоп, и баш оваа црнава колекција ја гледав зашто маската ми е при крај па се чудам која да си ја купам...А зашто не користиш препарати од иста колекција?-Мислиш дека вака е подобро или?

Те молам конкрето за маскава црнава кажи ми мислење?-А црново спрејче не е ок?

Инаку јас го пробав веќе два пати ова...маска од маслиново масло и жолчка, ги мешаш и ја оставаш на коса мин 1h....фантастично е :)

Денес ги манијачев :P овие на шварскоп, и баш оваа црнава колекција ја гледав зашто маската ми е при крај па се чудам која да си ја купам...А зашто не користиш препарати од иста колекција?-Мислиш дека вака е подобро или?

Те молам конкрето за маскава црнава кажи ми мислење?-А црново спрејче не е ок?

Инаку јас го пробав веќе два пати ова...маска од маслиново масло и жолчка, ги мешаш и ја оставаш на коса мин 1h....фантастично е :)
горе долу истото е црнава колекција е општо да ти ја подобри структурата на косата а жолтата за да не ти пука влакното појче како заштита.....јас мислам дека се зависи најпрво од исхраната кога расти влакното да порасни квалитетно па треба малце скратување и да се мачка со нешто за да омекни и за сјај ама пак има разлика од маска до маска јас сум презадоволна од црнава маска оти ако ја измијам само со шампон има и то каква разлика а се рзликува многу од другиве маски на пример од лореал е многу погуста.....а жолт спреј користам оти е против пукање на врвовите а црнио е за цела конструкција на влакното да се попрај а то не ми треба вејче ми е постигнато со маската и со шампоно...а и овај шампон ми е убав ..јас би го препорачала:) и не е многу скап а убав е и глис жолтио и тој го имам користено ама не се исплајча некако скапо е а маската се исплајча пошто е многу густа и јас по многу малце клавам ја користам 6 месеци од ко че ја купам а спрејо 3 месеци

горе долу истото е црнава колекција е општо да ти ја подобри структурата на косата а жолтата за да не ти пука влакното појче како заштита.....јас мислам дека се зависи најпрво од исхраната кога расти влакното да порасни квалитетно па треба малце скратување и да се мачка со нешто за да омекни и за сјај ама пак има разлика од маска до маска јас сум презадоволна од црнава маска оти ако ја измијам само со шампон има и то каква разлика а се рзликува многу од другиве маски на пример од лореал е многу погуста.....а жолт спреј користам оти е против пукање на врвовите а црнио е за цела конструкција на влакното да се попрај а то не ми треба вејче ми е постигнато со маската и со шампоно...а и овај шампон ми е убав ..јас би го препорачала:) и не е многу скап а убав е и глис жолтио и тој го имам користено ама не се исплајча некако скапо е а маската се исплајча пошто е многу густа и јас по многу малце клавам ја користам 6 месеци од ко че ја купам а спрејо 3 месеци

Фала многу , мене во моментов ми требе маска која ќе ми даде сјај и ќе ми ја сплесне косава ( нема да ми се дуе и ќе ми даде сјај) така да да ја зеам црната , така?

Од оваа колекција ја иам пробано таа маска за фармана коса , мислма црвена беше така?

Јас сеа сум ишишана кратко така да ќе иам долго и јас , ќе си ја купам утре здарвје

Ајде и од мене да имаш една корина информација, во Веро се на попуст сеа сите производи од оваа колекција....:)

поздрав, лека ноќ

Хм малку контрадикторно, секој ден ја пеглаш знаејќи дека се оштетува? Советот е тој, поретко пегла, и не ја држи задржувај долго на краевите, знам дека мораш ама тоа е... За маката број 2, ќе ти препорачам шампон, проверен на моја кожа, а и други ми имаат кажано за истиот позитивни искуства.
Се работи за шампонот Кlorane, на база на кинин, го има во Зегин, 400денари му е цената, помага ненормално за оштетени врвови а во исто време го забрзува растот, дека првенствено е наменет против опаѓање. Ја згуснува и оправа оштетената и ретка коса, пробајте го ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom