NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
3че мавнисе.jas sum masko
3че мавнисе.jas sum masko
Aма ги има повеќе.Кажи на кој мислиш???La Ligne - Од Кам Маркет!
Најдобрите шампони евр!
Истрижисе, зошто паника?Дајте некој совет..пошо секој ден ја пеглам косата малку ми е изретчена и искината на врвовите и не расте.. ме фаќа паника :S
Ги има за сите типови на коса! Сега им се сменати амбалажите!Aма ги има повеќе.Кажи на кој мислиш???
Па зашо не ми расте се кинее и се пократка изглеа..:SИстрижисе, зошто паника?
Дајте некој совет..пошо секој ден ја пеглам косата малку ми е изретчена и искината на врвовите и не расте.. ме фаќа паника :S
Баш сеа истиот шампон за коса го користам, али спрејот е ваковso malo skratuvanje na vrvovite za eden mesec kako nova
jas maskata crna a sprej zolt kako preventiva protiv metil a nemam metil inaceBa[
Баш сеа истиот шампон за коса го користам, али спрејот е ваков
и стварно помага, цело лето го користев, и косата ептен малце ми беше изгорена.
so malo skratuvanje na vrvovite za eden mesec kako nova
горе долу истото е црнава колекција е општо да ти ја подобри структурата на косата а жолтата за да не ти пука влакното појче како заштита.....јас мислам дека се зависи најпрво од исхраната кога расти влакното да порасни квалитетно па треба малце скратување и да се мачка со нешто за да омекни и за сјај ама пак има разлика од маска до маска јас сум презадоволна од црнава маска оти ако ја измијам само со шампон има и то каква разлика а се рзликува многу од другиве маски на пример од лореал е многу погуста.....а жолт спреј користам оти е против пукање на врвовите а црнио е за цела конструкција на влакното да се попрај а то не ми треба вејче ми е постигнато со маската и со шампоно...а и овај шампон ми е убав ..јас би го препорачала и не е многу скап а убав е и глис жолтио и тој го имам користено ама не се исплајча некако скапо е а маската се исплајча пошто е многу густа и јас по многу малце клавам ја користам 6 месеци од ко че ја купам а спрејо 3 месециДенес ги манијачев овие на шварскоп, и баш оваа црнава колекција ја гледав зашто маската ми е при крај па се чудам која да си ја купам...А зашто не користиш препарати од иста колекција?-Мислиш дека вака е подобро или?
Те молам конкрето за маскава црнава кажи ми мислење?-А црново спрејче не е ок?
Инаку јас го пробав веќе два пати ова...маска од маслиново масло и жолчка, ги мешаш и ја оставаш на коса мин 1h....фантастично е
горе долу истото е црнава колекција е општо да ти ја подобри структурата на косата а жолтата за да не ти пука влакното појче како заштита.....јас мислам дека се зависи најпрво од исхраната кога расти влакното да порасни квалитетно па треба малце скратување и да се мачка со нешто за да омекни и за сјај ама пак има разлика од маска до маска јас сум презадоволна од црнава маска оти ако ја измијам само со шампон има и то каква разлика а се рзликува многу од другиве маски на пример од лореал е многу погуста.....а жолт спреј користам оти е против пукање на врвовите а црнио е за цела конструкција на влакното да се попрај а то не ми треба вејче ми е постигнато со маската и со шампоно...а и овај шампон ми е убав ..јас би го препорачала и не е многу скап а убав е и глис жолтио и тој го имам користено ама не се исплајча некако скапо е а маската се исплајча пошто е многу густа и јас по многу малце клавам ја користам 6 месеци од ко че ја купам а спрејо 3 месеци
Хм малку контрадикторно, секој ден ја пеглаш знаејќи дека се оштетува? Советот е тој, поретко пегла, и не ја држи задржувај долго на краевите, знам дека мораш ама тоа е... За маката број 2, ќе ти препорачам шампон, проверен на моја кожа, а и други ми имаат кажано за истиот позитивни искуства.Дајте некој совет..пошо секој ден ја пеглам косата малку ми е изретчена и искината на врвовите и не расте.. ме фаќа паника :S