Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе момци и девојки, да не знаете некаде во Македонија да има Nokia 8600 Luna и отприлика колку се движи цената?

520евра беше крај на март кај мене, повеќе ја немаме поради лошо искуство :D сега во мода ќе бидат 8800 арте и кристал :D

8800 Арте е исто добар на изглед а има и подобри специфики од 8600 Луна, али толку пари нешто не ми се дава по телефон :P Имам си еден SE T-610 и немам гајле со него веке 4 години :D Фала на информацијата Некро

Нокиа Н95 со фул опрема и 1гб картичка....менувам за Н73 црната со ваша доплата....Дајте понуди некој ако сака......

сакам да купам н73 кој има нека каже

сакам да купам н73 кој има нека каже
знам дека можеби сакаш стрикно н73, ама да си понудам дека имам н80 во супер состојба за 8000 денари, разликата е само што н80 има вифи, лизгач е и нема карл зејс.

А бе некро....колку би ми ја откупил Н95-ката.....таа шо ја виде кај тебе шо ти земав картица 1гб.....или да ми даеш нешто да ми доплатиш :)...Ај поздрав

А бе некро....колку би ми ја откупил Н95-ката.....таа шо ја виде кај тебе шо ти земав картица 1гб.....или да ми даеш нешто да ми доплатиш :)...Ај поздрав

ај нека пише некро ... иначе и ја сум заинтересиран пиши ми колку би ја продал и дали има опрема све тоа ?
поздрав :D

знам дека можеби сакаш стрикно н73, ама да си понудам дека имам н80 во супер состојба за 8000 денари, разликата е само што н80 има вифи, лизгач е и нема карл зејс.

го знам и н80 не е лош а што е тоа карл зејс што го нема нешто во камерата?
а мислам и нема 3г тој
а колку пари е н82 и дали го има ?

Karl Zeiss е леќата на камерата,најдобрите апарати од Сони користат такви леќи и тоа помага ненормално за квалитет на сликата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom