Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
jas najdov u leptokarija u edna mobilara slusalici za Sony Ericsson polovni i mi gi nudea za 400 denara ( ISPRAVNI so se rezervni gumicki i slicno ) znaci toa e 3 pati pomalku od cenata koja mi ja kaza ti..

Оригинал нови СониЕриксон слушалки за 400 ден?
Кажувај мобиларава да идам јас и за п990кава и за в800ката да зеам.
Некро,ти чекаш да ти дојдат во странство,види типов има познавање,година дена имал слушалки.:vozbud:

Сериозно,во свет каде што сите картички на Сони се 2 пати поскапи од другите (SD,MMC,xD итн.) тешко дека има нови слушалки оригинални за 400 ден.
Нема јас што да се објаснувам,еве ти го Некрофилија нека потврди.

:tapp:друже. ти или си пијан, или си слеп, или не дочитуваш... дај малце читај по убаво или не треси глупости на празно. и ти препорачувам следен пат кога читаш едно 2 3 пати прочитај па после размисли уште 2 3 пати што ке пишеш :)

може да ги најде половни за 3-400 денари, на ново не верувам дека ќе може да ги најде за таа цена освен ако не се од некој реселер на големо и не ја знае вредноста на тие слушалки, затоа што мене дилерски ми се два пати повисоки од цената што ја кажа членот над тебе.

бај д веј, не се најдобрите слушалки што излегле во мобилната технологија тие, туку овие! подобри се од секс! 40 евра коштаат.
n73_ME.jpg

ako gi sporedis so tie SE slusalki od w810 - ke si ја признаеш грешката, половни вакви малце изгребани ги продадов за 1500 денари и тоа уште на првиот човек што му ги покажав т.е. само што ги ставив на излог :pos: во алфа копи се 40 евра и идат по порачка. :D

За ваков хедсет "уше сечам" Aко продава некој нека пише!!! А за тоа дека се добри, најдобри се, но комент!!!:vozbud:

Дајте замена нешто за нокиа н93 фул! Се здосади!!!

40 евра на ново, ако ми дое нешто на старо - ќе пишам на форумот, ама испод 25/30 еури нема шанси :D

шиткам нови нокии Е90 - 37.700 денари

nokia-e90-more-header.jpg

Некро колку пари се слушалки за нокиа 6300?
400 денари добра копија на оригинал, 600 денари нови оригинални од телефони извадени.

Некро не ми кажа дали ке ми чуваш слушалици за сони ериксонот W 810 i и ако ми најдеш шо пари би ме чинело

Некро не ми кажа дали ке ми чуваш слушалици за сони ериксонот W 810 i и ако ми најдеш шо пари би ме чинело
ако ми наидат половни ќе ти пишам на форумов, ако сакаш нови мораш една недела однапред да ми кажеш.
половни толку ќе бидат 5/6 евра.

њет, само ај фони и е90ки нокии, другите сеуште ги чекам :(

Бошко јас пак, се надевам не те досадувам со прашањава :pos:

Кажи уште еднаш колку беше репарирање на батеријата за Motorola E398? И колкава максимална мемориска можам да ставам? Од 1 GB може? Кажи ми и која е цената за таа :) И фала!

1gb micro sd - 650 denari, pomini kaj mene, ke ja napunam so muzika i video kartickata - ako funkcionira se - земи ја.

во врска со репарирањето на батерии - повеќе не го работам тоа. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom