имав 3 половни е61 до пред 3 дена, две од нив ми се нарачани едната ViRuS ми ја зема, ако до вторник не ги подигнат овие другиве две ќе бидат по 150 евра со оригинална bluetooth hs-4w слушалка:Некро , ај дај ми понуди ако имаш за Nokia E61, Nokia E61i, Samsung U600, LG KE800. Чекам :smir:
1200 денари, нови оригинални од телефон неотпакувани. се чека до 9 работни дена одкако ќе ги нарачаш.
п.с. до 9 работни дена не значи 9 дена, може и за неколку часа да стигнат, максимумот е до 9 дена.
може да ги најде половни за 3-400 денари, на ново не верувам дека ќе може да ги најде за таа цена освен ако не се од некој реселер на големо и не ја знае вредноста на тие слушалки, затоа што мене дилерски ми се два пати повисоки од цената што ја кажа членот над тебе.Тие во мобиларата мислиш дека биле оригинал?!
Ти очигледно живееш под камен за SonyEricsson додатна опрема,едно стапче за п990и е 1200 ден,и тоа да идеш во Америка да го купиш.
Можда на тие во Лептокарија пишува Сониериксон ама дефинитивно не се оригинални,а ти бараше ИСКЛУЧИВО ОРИГИНАЛ,така да не знам што се буниш?
Тие во мобиларата мислиш дека биле оригинал?!
Ти очигледно живееш под камен за SonyEricsson додатна опрема,едно стапче за п990и е 1200 ден,и тоа да идеш во Америка да го купиш.
Можда на тие во Лептокарија пишува Сониериксон ама дефинитивно не се оригинални,а ти бараше ИСКЛУЧИВО ОРИГИНАЛ,така да не знам што се буниш?
сакаш да кажеш дека овој модел нема влез за слушалки??хаха... за тој сажем општо слушалки неможе да се најдат а ти бараш најдобрите![]()
Оригинал нови СониЕриксон слушалки за 400 ден?so ti e na tebe be... ja glup sum pa nemozam da poznaam so e original a so ne e ??? ne mi kazuvaj dali bile original tie ili ne gi poznavam originalot poso gi imav 1 godina i SOSEMA SE PORAZLICNI OD KINESKITE FALSIFIKATI... daj ziti se ne tresi gluposti
i use neso.. u vrska toa so rekov najdobri slisalici. izvinete moze loso se izraziv sakav da kazam najdobra slusalka sto nekogas sum ja probal i videl... pogotovo mi se svigja kvalitetot na zvukot i basot koj go vadat.. a ovie slusalki so gi gledam od nokiata moz se i podobri samo iskreno da vi kazam me bolat usite od toa plastikite na niv... a od soni eriksonot e okruglesta gumicka i nit te bolat usi nit ti bega zvukot na strana ili slicno. i BTW druze ako imas neso vakvo ili ako uz spat ti naleta original kazi mi po koja cena bi mozel da gi zemam od kaj tebe. Fala ti i pozz![]()
абе убаво си кажа човекот дека тие слушалку што ги нашол се половни шо го напагаш одма а цената е сосема реална за половни оригинал слушалку ...Оригинал нови СониЕриксон слушалки за 400 ден?
Кажувај мобиларава да идам јас и за п990кава и за в800ката да зеам.
Некро,ти чекаш да ти дојдат во странство,види типов има познавање,година дена имал слушалки.![]()
Сериозно,во свет каде што сите картички на Сони се 2 пати поскапи од другите (SD,MMC,xD итн.) тешко дека има нови слушалки оригинални за 400 ден.
Нема јас што да се објаснувам,еве ти го Некрофилија нека потврди.