World in Conflict. Според мене најдобрата стратегија што моментално постои во гејминг индустријата...дечки дај предчожете некоја стратеија у типот на АОЕ или РОН.. може и да е во поново време и во постаро важно тај стил да биде.
само без total war не ми предлагајте имам тоа.
Dishonoredај кажете добра first person shooter( повеќе предлози)
Crysis 1/Warhead/2/3ај кажете добра first person shooter( повеќе предлози)
ќе ја пробам оваа имам читано стварно ја фалат..World in Conflict. Според мене најдобрата стратегија што моментално постои во гејминг индустријата...
Ghost Recon Advanced Warfighterај кажете добра first person shooter( повеќе предлози)
Alexanderдечки дај предчожете некоја стратеија у типот на АОЕ или РОН.. може и да е во поново време и во постаро важно тај стил да биде.
само без total war не ми предлагајте имам тоа.
оваа е добра ќе ја играм.. фалаAlexander
Еве ти нештоАј дајте некоја добра стратегија ама да е некоја понова.. само да не биде ко оние ред алерт со тенкови и слично. со праење на војска градење итн Нешто слично на Age of empires
sniper elite imash kec i dvojkaNekoja igra so snajperi po takticka da bide ne trci pukaj
Види ја и Sniper Ghost Warior.Nekoja igra so snajperi po takticka da bide ne trci pukaj
Дефинитвно најдобра што сум ја игралNekoja igra so snajperi po takticka da bide ne trci pukaj
ovaa e nekako 2ra svetska, nekoja modernДефинитвно најдобра што сум ја играл