Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ајмо нови ај-фончиња 1.1.4 верзија по 470 евра парче, количините се ограничени... за поголема количина - цена п.м. може и по нарачка доколку ја немам соодветната количина на лагер.
apple-iphone-1.jpg

Samo 2 meseci star Sony Ericson w810- za 9.000 denari. 3.000 pomalce od toa sto go kupiv. Prosecnata cena mu e 13 iladi pa taka da mislam deka si isplati. Koj ezainteresiran BUJRUM! Za cenata moze i dogovor

Samo 2 meseci star Sony Ericson w810- za 9.000 denari. 3.000 pomalce od toa sto go kupiv. Prosecnata cena mu e 13 iladi pa taka da mislam deka si isplati. Koj ezainteresiran BUJRUM! Za cenata moze i dogovor
ноу хард филингс но w810 веќе 3-4 месеци скоро никаде го нема на ново на продажба, освен ако на некој не му заостанал на граница или имал премногу количини и ја држеа цената од 180/190 евра.
пред извесни 4 месеци т.е. поточно декември 2007ма кај мене беше 160евра на ново тој телефон и никој не ми го купуваше затоа што во ти-мобајл го давале по 9900 денари во припејд пакет.

проценката во било која мобилара за тој телефон е отприлика околу 5000 денари, реална продажна вредност е околу 6500/7000 денари максимум ако е фул пакување со слушалки, мемориска картичка, датака кабел... итн...

А ако е бел имам повишица?

дај слика од телефонот, на гугл отварам 4 различни модели ми отвара.

бај д веј ако е нешто слично како т689 - 120 еура се нови :(

некро мислам истиот е само нема блутут

P990, 6 meseci koristen uste pod garancija.
prodavam 10000, ili menjam za nekoja gigi-migi nokia.
dajte ponuda na pvt.

Ајдееее ај фончиња уште 6 комада по 440 евра - недекодирани - 10 евра декодирање доколку го земете од кај мене - значи 450 ке ви излезе, ако не сами декодирајте си го...

цена на фактура ако некој сака да зема: 530 евра, имаат влез и тинтириминтири... не се разбирам јас многу во тоа, оти само сервисер сум.

ако е некој заинтересиран да зема над 5-6 парчиња цената е по 400 евра за кеш, + 18 посто сами си плаќате доколку сакате на фактура.

Ај за мене 440 на фактура, имаш уплата денес. Дај еден без ќар, биди другар, ќе ти се врати преку Кајгана муштерии : )

Ај за мене 440 на фактура, имаш уплата денес. Дај еден без ќар, биди другар, ќе ти се врати преку Кајгана муштерии : )
хаха... верувај, баш сега на еден друг форум дискутиравме за ќарот, типопт си помисли дека ставам по 200 евра ќар на ај фонот, но друг човек ми ги носи и немам мн ќар на нив, освен тоа треба и година дена гаранција да дадам и уште некои + зафрканции имаме... ако си за купување можам некои 2-30 евра да спуштам, само изрази желба.

Ајмо, HP iPAQ 6915 за само 200 евра со вграден GPS рисивер, мапи, картичка од 1 гига, вифи и сите салтанати. Побрзајте.

Ајмо, HP iPAQ 6915 за само 200 евра со вграден GPS рисивер, мапи, картичка од 1 гига, вифи и сите салтанати. Побрзајте.

Друже имаш трпение една недела? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom