МОЖДА си во право! Иначе ја користам нокиа од 1998 некаде до ден денес!Dobro be Dzole imas li ti koristeno nekoj od modelite na Nokia pa da kazuvas, zemi telefon na Nokia vlezi vo menu i vo multimedia pa probaj da ti gi otvori slikite site naednas NEMA SANSI, probaj ja istata opcija kaj telefon od Sony Ericsson, Samsung ili Motorola ( za siemens ne znam) ke vidis kako vednas gi otvara slikite. A jas kazav deka se PRemnogu kvalitetno napravani ti ramlku razlikuvaj Softver od Hardver, jas kazuvam deka SOftverot IM E BAVEN, hardverski se neunistlivi me KAPIRAS???
Брат 6230и, да ти дадам + доплата? Позe 50 dzam ne grebnat so 3 meseca garancija... 100 evra 071528707
епа ајде да напраиме со е800ката ке ти дадам 6230и и ке доплатиш??? шо викаш????Ја сакам да земам нов телефон за новиов број на космофон.
Денес ќе дојде бројот па освен п990кава да иам уште некој...
Камера не мора, најбитен е изгледот, негде до 50-60 евра макс.
А да и за замена нудам самсунг сгх700 и самсунг е 800 во исправна состојба,само на 700ката не му работи камерата
Ја сакам да земам нов телефон за новиов број на космофон.
Денес ќе дојде бројот па освен п990кава да иам уште некој...
Камера не мора, најбитен е изгледот, негде до 50-60 евра макс.
А да и за замена нудам самсунг сгх700 и самсунг е 800 во исправна состојба,само на 700ката не му работи камерата
па ти рече евтино ..... а инааче за 2500 сегде има 6600....со симбиан софтвер ако ти значи нештоi kako prvo necrofilia 2500 den e telefon so vga bez symbian software i 3g a 6630 ime 1.3 megapixsel 3g i symbian