Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
па да не се лажеме не е VGA камера, за тие што се разбираат е вга камера со софтверска екстензија од 1.3 мегапиксели. Иначе најреална вредност на тој телефон е до 60 евра да се продаде, јас сум мобилара морам и да заработам нешто...
како и да е со среќа во продажбата. мојот предлог сеуште важи... 45 евра.
мразам кога треба да се цитирам!Misti4en telefonot e star 1god i 5-6 meseci i nema VGA kamera posto ima nastavka 6230 Ii a toa e podobrenata verzija na 6230 koj ima vga kamera OVOJ ima 1.3kam i sega koj saka moze k570 koj saka nokia 6230i negovo pravo na izbor. A denes doznav deka nokiava moja ima 00 vo toa brojot sto zan4i najdobra e koj e zainteresiran neka pisi
имам нокиа 6280 во топ состојба со 512мемориска картичка + нова оригинална маска.Necro daj be preporacaj nekoe telefonce na staro za 120tina evra
Dobro be Dzole imas li ti koristeno nekoj od modelite na Nokia pa da kazuvas, zemi telefon na Nokia vlezi vo menu i vo multimedia pa probaj da ti gi otvori slikite site naednas NEMA SANSI, probaj ja istata opcija kaj telefon od Sony Ericsson, Samsung ili Motorola ( za siemens ne znam) ke vidis kako vednas gi otvara slikite. A jas kazav deka se PRemnogu kvalitetno napravani ti ramlku razlikuvaj Softver od Hardver, jas kazuvam deka SOftverot IM E BAVEN, hardverski se neunistlivi me KAPIRAS???
како мислиш во право е?Vo pravo e...
и плс, кирилица!:wink: