Padroni di Roma
Aquile
Све што е снимано се брише.Ако се напрае 3 пати ресет на ресиверот, се брише нешто што е снимено или само прае ресет на сигналот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Све што е снимано се брише.Ако се напрае 3 пати ресет на ресиверот, се брише нешто што е снимено или само прае ресет на сигналот?
Извини, ама чекајте уште нека ве подлажуваат и нека ви учукуваат големи сметки, може ќе ви текне да се префрлите некаде? Јас воопшто не се каам за 750ден интернет 12/4мбит 300гб(ма да во договор пишуваше изгледа 500гб, брзина секогаш 1,4мбајт во сек.), фиксен и 62 аналогна кабелска + 27 дигитална. Преку тасета ако е прв и како сите го фалат стабилен, демек другите не се, и овие се стабилни.videte gi novite ceni na blizu, 599 den 15mbs neogranicen internet, a ne ja so 8mbs neograniceno do 300GB ): LOL,,, za 1200 den
Извини, ама чекајте уште нека ве подлажуваат и нека ви учукуваат големи сметки, може ќе ви текне да се префрлите некаде? Јас воопшто не се каам за 750ден интернет 12/4мбит 300гб(ма да во договор пишуваше изгледа 500гб, брзина секогаш 1,4мбајт во сек.), фиксен и 62 аналогна кабелска + 27 дигитална. Преку тасета ако е прв и како сите го фалат стабилен, демек другите не се, и овие се стабилни.
Прво читај што пишав, ГОЛЕМИ сметки, не лажни, значи големи сметки плаќате сеуште. И го цитирав членот погоре кој пиша:Каде бе учукуваат лажни сметки? Мене никад не ми удриле сметка над тоа од колку што ми е дадено..И да: колку сакам, не 300, не 500 не 600 не 1000 туку КОЛКУ САКАМ гб имам, се разбира за поефтина цена.
А каналите шо ги имаш се у пм27 дигитална, немој да ме јебеш бре
![]()
Прво читај што пишав, ГОЛЕМИ сметки, не лажни, значи големи сметки плаќате сеуште. И го цитирав членот погоре кој пиша:
videte gi novite ceni na blizu, 599 den 15mbs neogranicen internet, a ne ja so 8mbs neograniceno do 300GB ): LOL,,, za 1200 den
Друго, да, каналите се скоро исти кои ги има на бумтв(Fox Crime-Life, site discovery-national, axn, prva srpska, hrt1, sportclub i sportclub+ itn...), а на дигитална ќе ти ги набројам, па пак смеј си се:
RTL hr, Nova hr, Fight Channel, Hustler, RTL, Vox, Rtl2 hr, HBO, Fox Movies, 24vesti, sitel, kanal5, mrt, fishing channel, Pink Film, kopernikus и многу екс ју канали за музика, како и арена1 и арена3, sportclub prime и уште некои спортски и детски имаше. Сето тоа за 750ден, независен си од телеком ако имаш проблеми некакви(а тоа е скоро реткост, од март наваму дали 2пати сум немал интернет по пола сат најмногу) па да те е*ат да чекаш телеком да среди некоја си бандера/кабел, нити за трансфер од телеком/оне кај нив, расчисти си сметки со претходните, и доаѓаат, пуштаат утп кабел, имаш одма интернет, после некој ден си земеш ATA S1 plus адаптер за фиксен и збориш за 1ден мин према цела Мкд, а према операторот 0,5ден минута. Поефтино здравје. Заеби тие приказни ефтино било преку 1500-2000ден(колку и да е) да давам за макств со вакви онакви додатни доплаќања за спортски, хбо и сл., па не смеам да пуштам максимум симнување, ќе се изгужва слика, бла бла бла, е*ати таква услуга. Сите спуштија цени, телеком уште ве дере, и мене ме дереше едно 5години, ама си најдов поефтина и подобра опција.
Нетов е срање во последно време, 3G-во од телефонов е 10 пати подоброИмате проблеми со нетов, некако споро ми отвара јутјуб, страни некои потешто ги отвара или се чека малку повеќе од претходно што сум чекал?????