Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Не се лутам, но сакам да кажам дека телефонот е без гребнатинки и оди заедно се 512 mb мемориска картичка. А мислам дека цената не е голема (4,500 денари ) зошто ако одиш да купиш на старо во некоја од продавниците за мобилни телефонот е 70 евра,а воопшто не е сочуван и е без мемориска (барем така е во продавниците во кои јас бев).
Побарав да ја видам таа понуда и налетав на оваа...
Па тогаш сватив дека мојата цена воопшто не е голема. Сето тоа и јас го нудам, но за 75 евра (само кутијата не ја чувам).
Се гледа колку си упатен со цениве. Лани во Јануари го продадов мојот 6600 со 512 картича за ТОЧНО 100 евра. Нека ти каже Некро ако памти колку време го продавав по таа цена. Прошетај по мобиларите да видиш за која цена го продаваат. А картичката незнам што ја спомнуваш кога не вреди ни 400 денари. Подобро чувај си ја за некој апарат или штознам за нешто друго.
А такви смешни огласи можам до утре да ти ги пастирам овде на форумов. Реална цена на твојот телефон е 3000. Да го дадеш за толку па среќен да си. Ете и самиот гледаш на 2 поста над твојот какви понуди има за пониски цени. Прошетај низ градов да видиш како се движат ценита на мобилните па цитирај ме.