Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Менувам BenQ S88 со 1Gb мемориска картица и 4 месеци гаранција во кутија .
Дајте понуда .

Da ne znae nekoj so pari e CEECT T689
во роамфри ти е 15.000ки а во други мобилари и за 180 евра се наоѓа, како и да е не ти го препорачувам, освен ако не сакаш да ми станеш поредовен муштерија :)

zainteresiran sum za W880. dali nekoj ima da ponudi poloven ? A dokolku nekoj znae kolkava e cenata vo mobilarite neka pise

necro, kolku idat k810i ?

eden drugar moj saka da dava k800 da zeme k810i moze i poloven?

dali ima nekoj ovde nekakva ponuda za drugarot moj?

k810 на ново за разлика од к800 во цена се разлика само 20/30 евра, ама на старо според мене к800 повеќе би држел цена одколку к810. Ако другарот твој има к800 а сака к810 - подобро нека не зема, ке се зезне. Полесно би било да инсталира софтвер од к810 на к800та во сервис тоа би го коштало до кај 10 евра и нека се радува :)

Продавам Nokia 6600 со 512 mb мемориска картичка.Супер сочуван(како нов).
Цена: 75 евра
8_nokia-6600.jpg

Камера(и видео)

65.536 боја

Infrared

Bluetooth

Mp3

и друго...

Продавам Nokia 6600 со 512 mb мемориска картичка.Супер сочуван(како нов).
Цена: 75 евра

Камера(и видео)

65.536 боја

Infrared

Bluetooth

Mp3

и друго...

Немој да се лутиш ама малце леташ со цената. Провери еден пост над тебе да видиш што понуда има. Брат ми пред 1 месецо го даде за 50 евра едвај со неколку часовно убедување.

Немој да се лутиш ама малце леташ со цената.

Не се лутам, но сакам да кажам дека телефонот е без гребнатинки и оди заедно се 512 mb мемориска картичка. А мислам дека цената не е голема (4,500 денари ) зошто ако одиш да купиш на старо во некоја од продавниците за мобилни телефонот е 70 евра,а воопшто не е сочуван и е без мемориска (барем така е во продавниците во кои јас бев).

Немој да се лутиш ама малце леташ со цената. Провери еден пост над тебе да видиш што понуда има. Брат ми пред 1 месецо го даде за 50 евра едвај со неколку часовно убедување.

Побарав да ја видам таа понуда и налетав на оваа...

Prodavam Nokia 6600 so 512MB kingston nova baterija,originalna maska,polnac i kutija so cd.Telefonot e odlicen nisto n mu fali.Cena 100 evra.

Па тогаш сватив дека мојата цена воопшто не е голема. Сето тоа и јас го нудам, но за 75 евра (само кутијата не ја чувам).

ASSA би те замолил да не пишуваш со болдирани букви - освен ако зборот не е нешто поважно, затоа служи и таа опција.

--------------------------------------------------------------------

иначе кај мене се откупува 2200 до 2500 6600 а се продаваа 3000 до 3500 :)

ајмо 7610 во топ состојба со орг. маска целосно исправна со 64мб меморија и оригинални слушалки за 4000 денари.
п.с. има само една мана, малце потешко работи дугмето надесно - кое и не е некој голем проблем, наспроти цената што ја напишав.

п.с. за членот што бараше телефон до 100 евра, заинтересиран за д820 самсунг 5500 т.е. 90евра, е50 - 115евра или 6280 - 130евра со 9 месеци гаранција и нова оригинална маска комплет фул пакување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom