Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
NFS e игра во која или имаш пари да си купиш кола или немаш, игра во која ИГРАЧОТ бира што дел ќе стави, а не дел што МОРА да го ставиш за да колата биде подобра. И управувањето е бетер Dirt 3! Сите се радувате на графиката... па 2012 сме, скоро 2013... Ако сега немаат јака графика игрите КОГА ??? Не играм јас ГТА па да ги барам колите како ненормален по цела мапа. Ако сакаат да биде така нека ја крстат NFS: Grand Theft Auto !!!

И да, NFS ја играм од првиот дел... The Run беше подобра од оваа!

Значит тоа беше Need for Speed во 2005 година, а сега сме 2012, тогаш и беше модата да редиш делови на коли а сега се работи за перформанса, неможе да редиш некој си 300 делови на Bugati, Pagani или Aventador, тоа што недостасува копување на коли во самата NFS, заменето е со Jack Points а и никој не те тера да ги бараш по цела мапа, тоа е додатно за комплетирање на SP, SP можеш да собериш само со колите кои одат од Most Wanted натпреварувачите... а и да... каде имаше Free street racing во The Run? Каде имаше воопшто Customization во The Run освем избирање на Kit? Handling-от беше 101 пати полош него оваа што кога ќе ја надоградиш колата, хандлингот е сосема одличен :) The Run уште тоа што играта беше лимитирана на 30 FPS, беше и лошо оптимизирана ;)

Кога ќе ја уклучам ова ми го јавува: This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
Да ја преинсталирам или има некое друго решение?

Ова не е NFS него Burnout.
Во право си... возиш и незнаеш каде возиш.... во Burnout сам си го бараше патот(и тоа ти беше мотивација да си ги запамтиш патиштата) али ваму се губиш.... едноставно нема некоја си приказна како старата... и немаш никаква мотивација за да ја играш.
Јас после втората трка ја баталив... сега си ја симињам старата.

Па јас што зборам цело време...

А добро некој нож на грло ви ставил за да ја играте ? Ако не ви се свиѓа не ја играјте никој со сила не ве тера, која ви се свиѓа таа играјте ја, само да се хејтало пууууу, не знам шо сакате, јесте да MW ми е и мене омилена и најдобра, али сум ги играл сите NFS, и новава е супер, само мапата поголема требало да ја направат

Приметивте дека ако шлајвуеш у место едно минута време ќе останеш на бандажи XD ?

Приметивте дека ако шлајвуеш у место едно минута време ќе останеш на бандажи XD ?
исто и ако ја шлајфуеш колата у круг xD
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:32 ---
Мал Апдејт...
Ново видео без краш :D

исто и ако ја шлајфуеш колата у круг xD
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:32 ---
Мал Апдејт...
Ново видео без краш :D

Ова требало да се вика NFS Macedonia. Патиштата бетер од овие тука се.

А добро некој нож на грло ви ставил за да ја играте ? Ако не ви се свиѓа не ја играјте никој со сила не ве тера, која ви се свиѓа таа играјте ја, само да се хејтало пууууу, не знам шо сакате, јесте да MW ми е и мене омилена и најдобра, али сум ги играл сите NFS, и новава е супер, само мапата поголема требало да ја направат
Извини ако имаме различно мислење.... али тоа не е хејтање....хејтање би било ако сум кеширал 60$ за гом**то од игра што на некој му текнал да ја крсти NFS: Most Wanted.

Извини ако имаме различно мислење.... али тоа не е хејтање....хејтање би било ако сум кеширал 60$ за гом**то од игра што на некој му текнал да ја крсти NFS: Most Wanted.
Аха, тоа би било хејтање, а ова е онака чисто :гомце: јадење така ? или ?

Аха, тоа би било хејтање, а ова е онака чисто :гомце: јадење така ? или ?
Ако некој направи игра и ја крсти NFS: Most Wanted тогаш ќе падне под критики од луѓето што ја имаат играно старата(вклучувајки ме и мене).... но бидејки ти сметаш дека играта е супер тогаш ако би сакал да споделиш со останатите зш сметаш дека е супер.... јас сметам дека играва е крш и дека ЕА место да идат напред со Most Wanted.... они не само што отидоа назат туку и успеаа да се сопнат и стркалаат.... ја симнав старата Most Wanted и почнав пак да си ја играм и сватив дека новата Most Wanted подобро ке беше да и ставеа некое друго име... но пак играва изгледа повеќе како спој на NFS со Burnout .... но со многу лош gameplay

Ако некој направи игра и ја крсти NFS: Most Wanted тогаш ќе падне под критики од луѓето што ја имаат играно старата(вклучувајки ме и мене).... но бидејки ти сметаш дека играта е супер тогаш ако би сакал да споделиш со останатите зш сметаш дека е супер.... јас сметам дека играва е крш и дека ЕА место да идат напред со Most Wanted.... они не само што отидоа назат туку и успеаа да се сопнат и стркалаат.... ја симнав старата Most Wanted и почнав пак да си ја играм и сватив дека новата Most Wanted подобро ке беше да и ставеа некое друго име... но пак играва изгледа повеќе како спој на NFS со Burnout .... но со многу лош gameplay
Ја не знам шо очекуваш ти од NFS, да ја копираат првата Most Wanted и само графика да и подобрат ? Шо нема customization во новава ? Е шо ти на Zonda звучки ли у "гепек" ќе и ставаш или неонки одоздоле ? Шо сакаш обртометарот ли да го уредуваш ? Не знам стварно шо сакаш, играва има супер графика, шо, шо е тешко ли управувањето не ти чини ? Па 2013 ќе бидеме уште малку, шо ко првата ли да се вози ? Се лепиш до портокаловите стрелки шо ти го покажуваат патот и ја фаќаш кривината, се слупуеш со 248 и ништо, па гледаат што пореална да ја направат играта, не ко у '97 фуриш и победуваш, ти кажав ако така сакаш играј си ја старата, играј jа Underground, не знам друго шо да ти кажам.
И да мислам дека оваа е последна NFS што ја прават Criterion. Ќе видиме понатаму што и како ќе биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom