Заборавени актери и актерки

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Денешниве млади Холивудски ѕвезди се нула во споредба со оние од минатото ............... Силвестер Сталоне, Арнолд Шварценегер(овој се кандиса во високата политика), Харисон Форд... лично мислам дека се незаменливи, но поради нивната возраст веќе одамна немаат снимено филмови, а и да снимат пак по некој филм веќе нема да биде тоа тоа, возраста си го прави своето !
Исто се изгубија и Роберт де Ниро(овој е веќе накај 65 год.), Арманд Асанте, Дени Ајело, Дени де Вито, Ричард Гир, Жан Клод ван Дам ............... Вил Смит, Долф Лундгрен... и ред ред други добри глумци кои веќе со години немаат снимено некој нов филм ........... а и Џорџ Клуни некако го снема, можеби и сум им пропуштил некој понов филм бидејќи не гледам толку филмови како порано, но сепак луѓево ги снема !
Што те касна, де вито активно си игра во последните неколку сезони на always sunny in philadelphia а и де ниро исто така има неколку филмови во последно време... вил смит миб 3?
џорџ клуни беше номиниран минатата година за не ми текнуе кој филм
нешо те има каснато

p.s. браво бе кловн, сеа треба едит и да го цитирам... шубо си бев под него

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524

Devon Sawa

Idle Hands (1999), Final Destination (2000), спотот на Еминем за Стен (2000) и толку, се изгуби...
Типов имаше по мене и харизма да се појавеше денеска мислам дека ќе се офајдеше и ќе го бутаа у доста филмови...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Кевин Костнер, на времето беше голема ѕвезда (Робин Худ: Принцот на крадците, Танц со волците, Недопирливи, Телохранител)но по Водениот свет, типов едноставно потона, се изгуби во неуспешни остварувања.
Мајкл Китон (Бетмен, Битлџус и др.) сосем солиден актер, сега прилично запоставен.
Кристијан Слејтер? Некој голем филм со него во последно време мислам дека нема, а ни серија. Слично е, ми се чини, и со Ралф Фајнс, Вуди Харелсон, Винона Рајдер... Всушност многу се заборавени а овие веројатно не се најзвучните имиња меѓу нив,ама во моментов не ми текнува на други од што се заборавени :) . Добар дел добри глумци и глумици во серии кои биле неверојатно популарни сега никаде ги нема. Со актерките ситуацијата е полоша, ислам, полошо поминуваат од актерите. Филмската индустрија е безмилосна кога е женската возраст во прашање и ретки се оние што се избориле за свое место, како Мерил Стрип, да речеме.
Постои и посебна категорија на деца-глумци. Некои добро поминале како оној што го глуми Барни во Како ја запознав мајка ви, или Кристијан Бејл, Илајџа Вуд, односно Шон Остин, арно ама го нема никаде она Јапончето (или беше Кинесче?) од Индијана Џонс и Гуниси, или детето што возеше E.T.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Што те касна, де вито активно си игра во последните неколку сезони на always sunny in philadelphia а и де ниро исто така има неколку филмови во последно време... вил смит миб 3?
џорџ клуни беше номиниран минатата година за не ми текнуе кој филм
нешо те има каснато

p.s. браво бе кловн, сеа треба едит и да го цитирам... шубо си бев под него
Па ти кажав не гледам толку филмови како порано, но сепак повеќето од актерите кои ги спомнав веќе не се активни, а и некој да сними по некој филм не е веќе тоа тоа ............ б.т.в. мен ин блек(1/2/3) е живо срање од филм... :X3:
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 00:02 ---
Б.Т.В. Догодина ќе се снимал Хјуман Сентипид 3 ............. :vozbud:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Crazy in Love
За Clueless имам добри сеќавања, многу позитивен филм :)
Единствено ми е жал за Британи Марфи, многу jа почитував како глумица, башка си имаше кариера, низа на добри филмови (Just Married, Little Black Book...)

Член од
2 јули 2009
Мислења
302
Поени од реакции
164
Леле да, да, да, да, да...
Стварно се изгуби скрос. Па освен во таа серија, не паметам баш некој филм/серија со неа. Затоа и не ми текна од прва.
ова е нешто поново од неа серија е the exes ако не ти е познато вреди за да утепаш време :)
http://www.imdb.com/title/tt1830888/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Exes
http://www.tvland.com/shows/the-exes

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524

Corey Feldman

Oд 90та па навака едно 20 години може, нема асолен филм, остана на оние од 80тите - Гремлини, Гуниси, Stand By Me, The 'burbs, и тие што ги снимија со другиот Кори, Corey Haim (RIP) - License To Drive, The Lost Boys, итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom