Заборавени актери и актерки

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Темава е да се потсетиме на сите актери и актерки кои ги имале своите моменти на слава, биле ангажирани постојано во филмови и ветувале многу, но некако со текот на времето почнуваат да бледеат и ги снемува од филмското платно или пак се појавуваат, но многу ретко и се во некои потпросечни филмови или можеби се посветиле на нешто друго. Не мора па ни да бидат нешто посебно талентирани.

Еве баш пред некој ден гледав стар филм со овој глумец:

Крајот на 90тите и почетокот на 2000, човеков го имаше насекаде, постојано глумеше во филмови. Додуша, рака на срце, стварно повеќето беа лимонади, но сакам да кажам беше баран, постојано снимаше, но некако последниве 7-8 години човеков го нема никаде, ама баш никаде. Чув некое реално шоу ќе имал или имал, ама тоа не го рачунам за глума.

Значи, темава е да се потсетиме за филмски ѕвезди кои ги добиле своите 5 минути слава, но истите некако и не ги продолжиле, па може и да се потсетиме на нивни познати филмови кои ги направиле толку славни.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882

Заљубен бев во Кристин, но сега тоа е минато.
Сега единствена жена, која што постои за мене е Алкарина :love:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.267
Поени од реакции
30.571
Темава е да се потсетиме на сите актери и актерки кои ги имале своите моменти на слава, биле ангажирани постојано во филмови и ветувале многу, но некако со текот на времето почнуваат да бледеат и ги снемува од филмското платно или пак се појавуваат, но многу ретко и се во некои потпросечни филмови или можеби се посветиле на нешто друго. Не мора па ни да бидат нешто посебно талентирани.

Еве баш пред некој ден гледав стар филм со овој глумец:

Крајот на 90тите и почетокот на 2000, човеков го имаше насекаде, постојано глумеше во филмови. Додуша, рака на срце, стварно повеќето беа лимонади, но сакам да кажам беше баран, постојано снимаше, но некако последниве 7-8 години човеков го нема никаде, ама баш никаде. Чув некое реално шоу ќе имал или имал, ама тоа не го рачунам за глума.

Значи, темава е да се потсетиме за филмски ѕвезди кои ги добиле своите 5 минути слава, но истите некако и не ги продолжиле, па може и да се потсетиме на нивни познати филмови кои ги направиле толку славни.
како се викаше?

S

Sheldon Cooper

Гостин
Од Скуби Ду е овоj првиов.

Еве некои други:

Shannen Doherty

Alicia Silverstone

дечкото од Сам Дома

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
како се викаше?
Фреди Принц Јуниор. :)
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 23:26 ---

Ај сега види :)
Некако не ми е позната, во кои филмови глумела, потсети ме?

Инаку не ставајте де само слики, не е ова сликовница. Може и да напишете нешто повеќе од типот на кој им е најпознат филм, нешто малце повеќе, иначе нема поента само слики да се ставаат. :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.109
Поени од реакции
25.475
Натали Вуд:love::love::love::love::love:

Нема да заборавам еден филм со неа кога она е мажена и со маж и се добри другари со уште еден друг пар кои исто така се мажени. И на двата пара браковите им се демек во криза од монотонија и после една посета на групна терапија се решаваат да си ги трампаат сопружниците. За 69-та било сигурно многу контроверзен филм меѓутоа и во тек со тогашното хипи движење и сексуална револуција. Филмот завршува со одлична поента за свингерајот
http://www.imdb.com/title/tt0064100/

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Од Скуби Ду е овоj првиов.

Еве некои други:

Alicia Silverstone

дечкото од Сам Дома
Алиша беше ептен позната со Клулес, колку го сакав филмот порано... (а и уште го сакам:icon_mrgr: ) После тоа некако, се изгуби, имаше некоја серија со неа, ама тоа беше тоа.

Кој го има гледано Клулес, нека го погледне видеото, има да се шокирате како изгледа Кристијан од филмот сега. :)

А Калкин на жалост се упропасти, ме потсеќа на машка верзија на Линдзи Лохан. :(

Натали Вуд:love::love::love::love::love:

Нема да заборавам еден филм со неа кога она е мажена и со маж и се добри другари со уште еден друг пар кои исто така се мажени. И на двата пара браковите им се демек во криза од монотонија и после една посета на групна терапија се решаваат да си ги трампаат сопружниците. За 69-та било сигурно многу контроверзен филм меѓутоа и во тек со тогашното хипи движење и сексуална револуција. Филмот завршува со одлична поента за свингерајот
http://www.imdb.com/title/tt0064100/
Ја обожавам женава, Сјај во трева, ми е еден од омилените филмови.
Прекрасна, преубава и одлична глумица. :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Фреди Принц Јуниор. :)
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 23:26 ---

Некако не ми е позната, во кои филмови глумела, потсети ме?

Инаку не ставајте де само слики, не е ова сликовница. Може и да напишете нешто повеќе од типот на кој им е најпознат филм, нешто малце повеќе, иначе нема поента само слики да се ставаат. :)
Третиот камен од сонцето, Сали Соломон - Kristen Johnston.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Третиот камен од сонцето, Сали Соломон - Kristen Johnston.
Леле да, да, да, да, да...
Стварно се изгуби скрос. Па освен во таа серија, не паметам баш некој филм/серија со неа. Затоа и не ми текна од прва.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Денешниве млади Холивудски ѕвезди се нула во споредба со оние од минатото ............... Силвестер Сталоне, Арнолд Шварценегер(овој се кандиса во високата политика), Харисон Форд... лично мислам дека се незаменливи, но поради нивната возраст веќе одамна немаат снимено филмови, а и да снимат пак по некој филм веќе нема да биде тоа тоа, возраста си го прави своето !
Исто се изгубија и Роберт де Ниро(овој е веќе накај 65 год.), Арманд Асанте, Дени Ајело, Дени де Вито, Ричард Гир, Жан Клод ван Дам ............... Вил Смит, Долф Лундгрен... и ред ред други добри глумци кои веќе со години немаат снимено некој нов филм ........... а и Џорџ Клуни некако го снема, можеби и сум им пропуштил некој понов филм бидејќи не гледам толку филмови како порано, но сепак луѓево ги снема !

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Леле да, да, да, да, да...
Стварно се изгуби скрос. Па освен во таа серија, не паметам баш некој филм/серија со неа. Затоа и не ми текна од прва.
Вилма ја играше во флинстонст :) - Austin Powers in Goldmember Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Strangers with Candy

Kajgana Shop

На врв Bottom