N95 При-пејд 44.975 ден Пост-пејд 36.990 денMe interesira kolkuidat na novo kaj nas sl. Nokia telefoni:
http://telefoni.com.mkI ako moze nekoj da mi dade nekoj link za web sajtovi od nasite prodavnici za mobilni.
мислам 1950 така нешто одприлика...Memory Stick Micro M2 1GB колку е отприлика да не знае некој :helou:?
мислам 1950 така нешто одприлика...
Kхм... можеби телефонот има онака интересен кул - бизнис изглед, но не гледам причина зошто да ти се свиѓа. Некако стар модел е и не е нешто многу познат модел кај нас, јас гледам од сервис точка, значи дали има резервни делови за него, батеријата ај иста е со др сониериксони и полњачот, но маска, дисплеј итн??? за декодирање исто така не е проблем 5-600 денари е. Кај нас го нема негово продажба, најсличен на него беше К608, ама и тој го нема во продажба оти К750ките направија растур на нашиов пазар и другите слични модели што се малце послаби од нив останаа само минато.Go ima li kaj nas vo prodazba V600i SonyEricsson? Ako goima kolku pari e? Sakam da go zemam od Srbija ama ako treba da se dekodira ne znam dali ke mi se isplati da go zemam?
dobro stvarno nema p800 ili za mene nema?
Kхм... можеби телефонот има онака интересен кул - бизнис изглед, но не гледам причина зошто да ти се свиѓа. Некако стар модел е и не е нешто многу познат модел кај нас, јас гледам од сервис точка, значи дали има резервни делови за него, батеријата ај иста е со др сониериксони и полњачот, но маска, дисплеј итн??? за декодирање исто така не е проблем 5-600 денари е. Кај нас го нема негово продажба, најсличен на него беше К608, ама и тој го нема во продажба оти К750ките направија растур на нашиов пазар и другите слични модели што се малце послаби од нив останаа само минато.