Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сум имал h6515 некаде февруари месец и тоа две парчиња и двете ги дадов на ново околу 450 евра.
На старо би иделе скоро дупло, значи накај 250/300 евра. Незнам што е разликата помегу 6515 и 6315 ама ко што гледам ти тој што го бараш е бајаги постар. Како и да е не би ти препорачал на старо да зимаш такви телефони. Мистичен имаше едно интересно искуство со сличен ваков ХП, никаде батерија неможевме да најдеме... :pos:

Bitola e 7000 cena na motorola l7 tolku e i ponuda pa racunaj kako ide i dali si zainteresiran za trapma ili za kes ?
Аман бре... 7000 денари на ново не би ја купил а не камоли на старо.

Дај други цени за телефони во битола, ако таму е толку висока тарифата тогаш може да праиме бизнис. Во скопје појке од 70 евра не идат тие телфони. Кхм... 7000 се 120 евра, за 120 евра можеш да си купиш некоја многу подобра нокиа или сониериксон.

Dali moze nekoj da mi kaze kolku kosta Sony Ericsson P1i na novo otprilika?

Attachments

• SE P1.jpg
    SE P1.jpg
    2,5 KB · Прегледи: 56
Vo germanos ti e 23000 na post paid vo select Ova mislam moras minimum 3 meseci da koristis

leleeeeeeeee me nema edna nedela i milion posta novi, bravo bravo ajde nokia n72 160 evra kako nov so kutija i se zivo tel 075632984 internet momentalno nemam pa ako ima nekoj zainteresiran neka se javi pozz

Dali moze nekoj da mi kaze kolku kosta Sony Ericsson P1i na novo otprilika?
а доколку некеш да се обврзуваш на пост пејд, го имаш во скоро секоја мобилара околу 500 евра мислам, кај мене е 510 :)

Prodavam Nokia N80 za 17000 vo paket nekolku meseci star

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom