Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
P1 го имаат во Roamfree веќе 1 недела. Ти текнува кога ти зборев? Ти спомнав и цена набавна:wink:К800 околу 160/170/180 зависи од состојба. Сега моментално е 240нов.
За п1 сеуште немам цена, прв пат сега слушам од тебе дека некој донел во мкд П1 сониериксон. Мислев дека би бил поскап од П990 ама ова ме чуди што ми викаш 200 и кусур евра.
е61 на старо околу 180/200 евра. Во Д3 мислам еден за 200 евра тоб сочуван го имаат.
Prijatele, mozhi ke zvucham grubo. . ama telefonof po ova cena gazdata na SE ti go nudi kako prijatel ili? Poshto jas gledaf ceni vo Srbija kade redovno cenite se edno 20-30-40 pa i poveke EUR.. i tamu cenata na dotichniot telefon e 465 najnisko.. u should think about it..Necro moes da mi kazes kolku idat Sony Ericsson K800i poso iam eden za prodavanje i kazi mi koja cena se Sony Ericsson P1 pso mene mi go nudat za 210 evra ida mi kazes cena na Nokia E61
до колку си спремен да доплатиш :zlo: за да знам што да ти понудам, или за кои модели си претежно заинтересиран?
Sto pari BRatko Telefonot e Kolku baras da doplatam kazi pa da se cuemeepa ajde be ke ti dadam n72, uste kolku ke doplatis?
STO PARI EDNATA A STO PARI DRUGATA ???? I OD KOJ GRAD SI ???шиткам :
1)NOKIA 6630
![]()
2)NOKIA 6600
![]()
motorolata plus doplata 2000 denari max ako ti odgovara ke dojdam do sk da ja zeam ako si od tamoepa ajde be ke ti dadam n72, uste kolku ke doplatis?