20+ години имам ебате. Ајде 22+ чим толку глушиш к*р. Но помалку од 25 год. во секој случај, па погодувај сега колку имам (ти останаа 23 и 24 год, еве дури и hint ти давам).Овој гемблер ако има поише од 16 години еве на.
Не за друго и ја така праев системи за како да добијам тогаш и ништо не искачаше
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 09:56 ---
Он топик, пошто си фатив гг1 вчера идеме денес исто
Селтик ГГ1
Челзи ГГ1
Брага ГГ1
I ako utnes ti e gajle samo pojacaj uplata nareden pat.Benfica - Sp.Moscow 3+ @ 1.75
Chelsea - Shakhtar 3+ @ 1.75
Valencia - BATE 3+ @ 1.65
Коеф.: 5
Влог: 10 000€
Добивка: 50 000€
Купи куќа/купи стан, а и кола ако ти остане вишок. На смешка на шала ама ќе си ги биде типовите.
Барем еднаш да постираше во темата за добивка ај може еднаш ќе постираш биди упорен и силен.20+ години имам ебате. Ајде 22+ чим толку глушиш к*р. Но помалку од 25 год. во секој случај, па погодувај сега колку имам (ти останаа 23 и 24 год, еве дури и hint ти давам).
Ништо не искачало затоа што си бил слаб на карактер. Си одиграл еднаш така, не излегло и готово си го осудил системот на пропаст, што е далеку од вистината.
Не случајно Дарвин кажал најсилните и најупорните успеваат и преживуваат.
Домашан терен,ништо повише,играмо дома мора да тепамо,њин највисок центар 206 цм, а на Куманово центар Урош Луковиќ 214 цм,ке доминира под кошеви + јака бековска линија Димчевски и Костоски според мене чист 1 е овојova kosarka li e ? nekoe info poopsirno ako moze ?
not bad at allЕве од мене нешто добитно на голови.
Chelsea - Shakthar GG&4+ @ 3.15
Benfica - Spartak M. GG&3+ @ 2.05
Valencia - BATE GG&3+ @ 2.60
Коефициент: 16.7
За уплата 200 ден. ете ти 50 евра добивка и крај на прикзната. Доста е веќе заебанции со по 4-5 и повеќе натпревари, кога така не се добива, секогаш еден пар те дупи на крај.
Имам постирано неколку тикети ама на оваа тема. Анталија 1 ја фатив во живо на 6.25 коефициент итн. А еве нешто од моја архива од месец април кога 200 евра+ излегов на крај. Не биди и ти со класичен македонски синдром да му умре на комшијата козата.Барем еднаш да постираше во темата за добивка ај може еднаш ќе постираш биди упорен и силен.
Ги пишувам добитните комбинации. Ќе имам капитални инвестиции во Моцарт, Златна Копачка и Спортлајф, пошто се стремам кон највисоки коефициенти на секој тикет. За сат-два одам уплаќам и повеќе воопшто не се замарам со типови и утакмици се до вечер.TheGambler
1000 комбинации изнапиша во рок од 12 часа. Одигра ли бар нешто за озбилно?