Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човечкиот мозок е неверојатен орган, работи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 во годината.
Од моментот кога ќе се родите, па се до моментот додека да се заљубите...
Драга, оваа песна ќе биде химна на новиот закон за неженети/немажени/разведени. А, оваа Блага ама се растрча, баш к`о мома... Се чувствувам бетер од Кирца со џекетчето.
Ај.![]()
Си купив нова книга од Стивен Кинг. Курмеболи.
?Дааа бе...а тие шо немат мозок, а ги има, ги читав денес на форум.
DK, samo za Hitch
Која?
П.С.
ДК....шо да ти кажам: Пато, масовно, на цело село....
Чај, микс од Оolong и нане. Топ за грло.К,
Премногу енергија, љубов, интимност, смеа и солзи ти имам дадено. Кога твоите поранешни членови зборуваа дека не си тоа што беше, јас како нова членка се лутев, но сега ги разбирам. Не дека сум нешто многу паметна или интелигентна, но драга, сепак размислувам со здрав разум и не дозволувам инаетот да ме води.
Овде се јаде вреќа сол од инает само да не се побијат самите во некој свој претходен пост. Се гушам помеѓу лицемерни и тврдоглави суштества, можеби преозбилно ја сфаќам твојата цел: ширење на информација и споделување различни и издржани мислења.
Ги убив цигарите денес, грлото почна да ме боли, нема денови за боледување... I have to stay strong...
Кајгано...добро те најдов назад...ми недостигаше![]()