Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
заборавив да ти кажам вчера патував, и дојдов во период и во место каде се случи природна катастрофа :

Тоа што го гледав од возот беше запрепастувачко.....Сликиве ме оставија без зборови :(
522461_405506306184704_620239650_n.jpg
23884_405487872853214_13284212_n.jpg
292772_405232226212112_1610915637_n.jpg
317891_405231042878897_1000909734_n.jpg
3493_405196636215671_1381343401_n.jpg
530633_405194052882596_1865585253_n.jpg

:(:(:(..........

Иде ми у животу иде ми! Сексањее, ајдеее! Спичкав уште еден предмет, сега нека се спреми математикава за утре.

Човечкиот мозок е неверојатен орган, работи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 во годината.
Од моментот кога ќе се родите, па се до моментот додека да се заљубите...

Драга, оваа песна ќе биде химна на новиот закон за неженети/немажени/разведени. А, оваа Блага ама се растрча, баш к`о мома... Се чувствувам бетер од Кирца со џекетчето. :icon_lol:

Ај. :icon_mrgr:

Човечкиот мозок е неверојатен орган, работи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 во годината.
Од моментот кога ќе се родите, па се до моментот додека да се заљубите...

Дааа бе...а тие шо немат мозок, а ги има, ги читав денес на форум.

Драга, оваа песна ќе биде химна на новиот закон за неженети/немажени/разведени. А, оваа Блага ама се растрча, баш к`о мома... Се чувствувам бетер од Кирца со џекетчето. :icon_lol:

Ај. :icon_mrgr:

DK, samo za Hitch

Си купив нова книга од Стивен Кинг. Курмеболи.

Која?

П.С.

ДК....шо да ти кажам: Пато, масовно, на цело село....

Вака има да биде како шо вика индијанскиот шаман на 0.32. :icon_lol:.

К,
Премногу енергија, љубов, интимност, смеа и солзи ти имам дадено. Кога твоите поранешни членови зборуваа дека не си тоа што беше, јас како нова членка се лутев, но сега ги разбирам. Не дека сум нешто многу паметна или интелигентна, но драга, сепак размислувам со здрав разум и не дозволувам инаетот да ме води.
Овде се јаде вреќа сол од инает само да не се побијат самите во некој свој претходен пост. Се гушам помеѓу лицемерни и тврдоглави суштества, можеби преозбилно ја сфаќам твојата цел: ширење на информација и споделување различни и издржани мислења.
Ги убив цигарите денес, грлото почна да ме боли, нема денови за боледување... I have to stay strong...

К,
Премногу енергија, љубов, интимност, смеа и солзи ти имам дадено. Кога твоите поранешни членови зборуваа дека не си тоа што беше, јас како нова членка се лутев, но сега ги разбирам. Не дека сум нешто многу паметна или интелигентна, но драга, сепак размислувам со здрав разум и не дозволувам инаетот да ме води.
Овде се јаде вреќа сол од инает само да не се побијат самите во некој свој претходен пост. Се гушам помеѓу лицемерни и тврдоглави суштества, можеби преозбилно ја сфаќам твојата цел: ширење на информација и споделување различни и издржани мислења.
Ги убив цигарите денес, грлото почна да ме боли, нема денови за боледување... I have to stay strong...
Чај, микс од Оolong и нане. Топ за грло.

Драга Кеј

Како се викаше онаа врска каде ......... не, не беше врска на далечина, не .....

................. Абе, онаа каде во секоја прилика ко луд се јавуваш и праќаш пораки еднострано, и кога оставаш простор тоа да се врати, не слушаш од другиот скоро цели две недели?

Oh wait ....... riiiiight.

Moving on then. To new adventures! Fuck you and your lack of interest :D.

Wow кајги . Утре полагам , вчетврток полагам ,а јас проверив нешто што не требаше сигурно сега да го проверувам на нет.
Мислам оти цел свет ми е на грб и се тресам како луд . Знаев дека ова чувство кај и да е ќе дојде. Ама зар требаше сега да го предизвикувам ?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom