Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
што би ми понудил ти за таа цена?

Колку му е цената?

Ова е преценето лајно, ми го дадоа од работа за 1 денар, а гледам само телефон го шиткаат по 9500..... добро е само што има ICS 4.
Кај нас од 10 вакви телефони, 4 беа со фаличен екран на допир...

Колку му е цената?

Ова е преценето лајно, ми го дадоа од работа за 1 денар, а гледам само телефон го шиткаат по 9500..... добро е само што има ICS 4.
Ма немој!Ај најди подобар телефон за 8500(толку му е цената во Т-mobile),512RAM,ICS,3.2 инчи екран,и 800МHz процесор,еден мој другар го има телефонот и е топ..

Ма немој!Ај најди подобар телефон за 8500(толку му е цената во Т-mobile),512RAM,ICS,3.2 инчи екран,и 800МHz процесор,еден мој другар го има телефонот и е топ..

Подобро земи нешто на старо него ова малово никакво.

Колку му е цената?

јас го користам веке 3 недели и презадоволен сум од телефонов, а тоа ти што викаш дека има фаличен екран телефонот има гаранција, ке го однесеш и ке ти го средат

Подобро земи нешто на старо него ова малово никакво.
абе гледав на старо и сега се одлучив на ново,де бе толку нема ни еден телефон до 7000 ден не ми треба нешто профи тел онака за музика да биде гласен,за телефон и за вифито ми е,а не ми се чека до нова година понуди :(
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 16:47 ---
јас го користам веке 3 недели и презадоволен сум од телефонов, а тоа ти што викаш дека има фаличен екран телефонот има гаранција, ке го однесеш и ке ти го средат
многу ми е скап тој телефон иначе би го зел барав до 7000 негде 7500 макс

абе гледав на старо и сега се одлучив на ново,де бе толку нема ни еден телефон до 7000 ден не ми треба нешто профи тел онака за музика да биде гласен,за телефон и за вифито ми е,а не ми се чека до нова година понуди :(

глеј во другата тема еден го продаваше за 5500 нов неотпакован
ЕДИТ:http://forum.kajgana.com/threads/Пазарете-се-тука.2582/page-432

За вифи и за гласна музика, таман ќе ти е Xperia Tipo, ете некој го продава за 5500 скоро нов, зимај го тој :)

мене ми се свигаше xperia x8 вака на изглед ама не се продаваат веке такада ке прашам за tipovo да видам дали го продал

на старо телефон стварно ми е тиња да зеам , ке платиш пример за типово 6000 на старо и ке добиеш само тел , а вака пример у оне ке го добиеш за 4000 со 350 претплата и со тие 350 имаш вклучени минути муабети , пораки , интернет , башка што телефонот е нов ти ќе си го отпакуваш и ке си сигурен дека не му е ништо

незнам што е рабтоава за 7000 немаш ниедна дорба понуда на телефон еве и 8000 да се ,оние црно белине ги шиткаат во вип по 3000-5000 денари не е нормална работава

незнам што е рабтоава за 7000 немаш ниедна дорба понуда на телефон еве и 8000 да се ,оние црно белине ги шиткаат во вип по 3000-5000 денари не е нормална работава
За 8000 му е добра понуда галакси с кецот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom