Iµµortal
사범님
што би ми понудил ти за таа цена?Премногу мал, стар софтвер без можност за надградба (освен со рутирање...), тапа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што би ми понудил ти за таа цена?Премногу мал, стар софтвер без можност за надградба (освен со рутирање...), тапа...
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-4718.php еве ова на примершто би ми понудил ти за таа цена?
што би ми понудил ти за таа цена?
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-4718.php еве ова на пример
7000Колку му е цената?
Ма немој!Ај најди подобар телефон за 8500(толку му е цената во Т-mobile),512RAM,ICS,3.2 инчи екран,и 800МHz процесор,еден мој другар го има телефонот и е топ..Колку му е цената?
Ова е преценето лајно, ми го дадоа од работа за 1 денар, а гледам само телефон го шиткаат по 9500..... добро е само што има ICS 4.
Кај нас од 10 вакви телефони, 4 беа со фаличен екран на допир...
Ма немој!Ај најди подобар телефон за 8500(толку му е цената во Т-mobile),512RAM,ICS,3.2 инчи екран,и 800МHz процесор,еден мој другар го има телефонот и е топ..
Колку му е цената?
Ова е преценето лајно, ми го дадоа од работа за 1 денар, а гледам само телефон го шиткаат по 9500..... добро е само што има ICS 4.
Кај нас од 10 вакви телефони, 4 беа со фаличен екран на допир...
абе гледав на старо и сега се одлучив на ново,де бе толку нема ни еден телефон до 7000 ден не ми треба нешто профи тел онака за музика да биде гласен,за телефон и за вифито ми е,а не ми се чека до нова година понудиПодобро земи нешто на старо него ова малово никакво.
многу ми е скап тој телефон иначе би го зел барав до 7000 негде 7500 максјас го користам веке 3 недели и презадоволен сум од телефонов, а тоа ти што викаш дека има фаличен екран телефонот има гаранција, ке го однесеш и ке ти го средат
абе гледав на старо и сега се одлучив на ново,де бе толку нема ни еден телефон до 7000 ден не ми треба нешто профи тел онака за музика да биде гласен,за телефон и за вифито ми е,а не ми се чека до нова година понуди
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 16:47 ---
многу ми е скап тој телефон иначе би го зел барав до 7000 негде 7500 макс
абе гледав на старо и сега се одлучив на ново,де бе толку нема ни еден телефон до 7000 ден не ми треба нешто профи тел онака за музика да биде гласен,за телефон и за вифито ми е,а не ми се чека до нова година понуди
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 16:47 ---
многу ми е скап тој телефон иначе би го зел барав до 7000 негде 7500 макс
За 8000 му е добра понуда галакси с кецотнезнам што е рабтоава за 7000 немаш ниедна дорба понуда на телефон еве и 8000 да се ,оние црно белине ги шиткаат во вип по 3000-5000 денари не е нормална работава