Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да? А на какви животни се палат? Машки, женски, не бираат пол? Има жени зоофилки? А животни има што сексаат луѓе? А кај некрофилите по кој принцип се одвиваат работите? Зомбите ебат луѓе?
Стварно бе ако зоофил дупи машко животно дали е педер ?!? И таа појава 2 у 1 педер и зоофил у исто време како се вика ? :icon_mrgr:

Дегенериран,ограничен,фобичен,латентен расист, кој што сака да говори во името на “ МНОЗИНСТВОТО“ само таков не би паднал.
Ах јеби га тоа ти е живот имаш дегени и дегени и најголеми дегени, кој што едноставно следат мода :pipi: Се противат на “ ПОВЕЌЕТО “ А сметаат дека говорат во името на “ ПОВЕЌЕТО“ ХО ХО ХО ХО. Еве и јас ти ставив лајкче на досетката, која мудрост ЧОВЕЧЕЕЕЕЕ ! КИС КИС ЛАЈК ЛАЈК МВАААААААААА
:pos:

Ми се налути?

:(:(

Ми се налути?

:(:(
Не бе срце ќе треба само да го викнеме хебо да се придружи на дискусијава, пошто денес не прочитав ништо друго,дури мислам дека и хебо ти го хакнал пасвордот и сега тој пишува од овој акаунт, мајке ми.
Иначе за ставро знам дека е паметно најпаметно дете, интелигенција како на Ставро нема шанси еден организам да постигне толкаво интелектуално ниво.
За да се достигне твоето ниво на интелигенција , потребни се два организми Метиљ + Овца = Изнворедната интелигенција на два организми во едно тело МЕТИЉАВА ОВЦА.

шо ми е бе у пичку матер се овци ми се вртат у глаа
:pos:
Алкарина душо, гледаш ли маче постојано на тебе мислам и насекаде те спомнувам :love:

Кога ќе праша ќеркати или син ти што е љубов,што ќе му кажиш ти?

Па сигурно нема да навлагам во графичките детаљи за практичниот дел на љубовта со дете од 2,3, 5 години.
Ти што ќе му кажеш на твоето?

Па сигурно нема да навлагам во графичките детаљи за практичниот дел на љубовта со дете од 2,3, 5 години.

Ти биди внимателна, добро познат е во близина, да не паднеш и ти на неговиот мажествен пристап, кој ќе ве дели после со Алкарина...

:vozbud:

Да? А на какви животни се палат? Машки, женски, не бираат пол? Има жени зоофилки? А животни има што сексаат луѓе? А кај некрофилите по кој принцип се одвиваат работите? Зомбите ебат луѓе?

Не попиздувај сега и ти, само те поправив, зошто гледам сакате да зборите на тие теми, а поим немате за нив. Само увид ти давам :D.

[Што е прашање на време,очекувате кога ќе влегуваме во НАТО доколку го промениме името (се разбира) дека ќе не "уценат" со тоа да им дозволиме бракови на хомосексуалците?
На крај краева не ме засега тоа,ниту би ми наштетило иако се противам одвреме-навреме. Само не сакам хомосексуалци во моја близина.

Друже, не му пишува на никој на чело дека е геј. Нема да знаеш дали некој во твоја близина е геј или не. Во ред е ако си против одредени работи, никој не вика дека не смееш, само дека е контрапродуктивно за држава која наводно се залага за еднаквост. Барем декларативно.

Мислам дека без разлика дали ти ги сакаш во твоја близина хомосексуалците или не, дека и тие заслужуваат легално призната унија со која ќе ги добијат потребните бенефиции кои ги има бракот, и по можност опцијата за посвојување на деца, бидејќи ако ги имаат сите потребни квалитети, сите заслужуваат да бидат родители. А таквите закони јас знам дека тебе лично нема ништо да ти сменат, ќе си останеш на истиот став, само други фаци нема да можат да го изразат својот револт физички врз лицата како нас бидејќи ќе имаме закон на кој ќе се повикаме, ако осетиме таков вид дискриминација и неправда.

Се надевам правиш разлика меѓу недопаѓање, несогласување, неодобрување, и толеранција. Поентата е да се постигне последново. Никој не ти вика да се смениш себе си и како гледаш на работите. Тоа ќе е веќе касно, ти си возрасна особа, па и дури и сам да сакаш со сила да промениш некој став, тешко дека би постигнал успех на тоа поле. Што се однесува до државата, и јас не би сакал да влеземе во НАТО со некаква си придавка/додавка, и остро би се спротивставил на било која Влада која би прифатила такво решение. Би идел на протест за таква работа и би бојкотирал. Може сум геј, и не се сметам за некој си патриот, ама идентитетот ми е македонски, и планирам додека сум државјанин овде тоа активно да го одржувам во живот додека можам. Се работи за моја култура сепак. Тука барем, сигурно делиме ист став претпоставувам.

Ти биди внимателна, добро познат е во близина, да не паднеш и ти на неговиот мажествен пристап, кој ќе ве дели после со Алкарина...

:vozbud:
Нема граници за либерал како мене, сите сложно ќе си живееме во полигамија,нема потреба да кубат коси.
http://youtu.be/m6gx0mhFHqk?t=1m26s

Ќе му кажам дека е создаден од двајца родители еден од машки пол,еден од женски пол Маж и Жена.Ќе го насочам на правилен пат ја не се секирај за то.

Ќе му кажам дека е создаден од двајца родители еден од машки пол,еден од женски пол Маж и Жена.Ќе го насочам на правилен пат ја не се секирај за то.

Ја мислев дека прашањето беше „што е љубов?“ а не „како дојдов ја на овој свет?“, али ти си знаеш. Вајда.

Не попиздувај сега и ти, само те поправив, зошто гледам сакате да зборите на тие теми, а поим немате за нив. Само увид ти давам :D.

Друже, не му пишува на никој на чело дека е геј. Нема да знаеш дали некој во твоја близина е геј или не. Во ред е ако си против одредени работи, никој не вика дека не смееш, само дека е контрапродуктивно за држава која наводно се залага за еднаквост. Барем декларативно.

Мислам дека без разлика дали ти ги сакаш во твоја близина хомосексуалците или не, дека и тие заслужуваат легално призната унија со која ќе ги добијат потребните бенефиции кои ги има бракот, и по можност опцијата за посвојување на деца, бидејќи ако ги имаат сите потребни квалитети, сите заслужуваат да бидат родители. А таквите закони јас знам дека тебе лично нема ништо да ти сменат, ќе си останеш на истиот став, само други фаци нема да можат да го изразат својот револт физички врз лицата како нас бидејќи ќе имаме закон на кој ќе се повикаме, ако осетиме таков вид дискриминација и неправда.

Се надевам правиш разлика меѓу недопаѓање, несогласување, неодобрување, и толеранција. Поентата е да се постигне последново. Никој не ти вика да се смениш себе си и како гледаш на работите. Тоа ќе е веќе касно, ти си возрасна особа, па и дури и сам да сакаш со сила да промениш некој став, тешко дека би постигнал успех на тоа поле. Што се однесува до државата, и јас не би сакал да влеземе во НАТО со некаква си придавка/додавка, и остро би се спротивставил на било која Влада која би прифатила такво решение. Би идел на протест за таква работа и би бојкотирал. Може сум геј, и не се сметам за некој си патриот, ама идентитетот ми е македонски, и планирам додека сум државјанин овде тоа активно да го одржувам во живот додека можам. Се работи за моја култура сепак. Тука барем, сигурно делиме ист став претпоставувам.
ЈАС ЈАС ЈАС,
На суд ГОСПОДНИНЕЕЕЕЕ СУДИЈАААААААА ПОЛИЦАЕЦОТ Е ХОМОФОБББББББ , ЛАТЕНТЕН ПЕДЕР не возевне није 120 низ град тој ми пиша казна зашо сум педерче, еве судија турни пантолоните да ти докажам дека сум педер.
ЈАС ЈАС ЈАС НИЕ НИЕ НИЕ ПЕДЕРИТЕ ПЕДЕРИТЕ, добро бе дете толку не сваќаш дека токму од такви како тебе коче и боки пати цела педерска популација ?
Ама воопшто нити ти нити коче не им правите услуга на педерите . Навистина не можам да те сватам, дали е до годините дали е до педеризмот,или заедничката комбинација, но најлесен начин да создадеш аверзија во човека е да му речеш МОРАШ, поготово ако тоа мораш им го кажеш на егоцентричен начин и им се поставиш јас сум паметниот а ти си глупиот. Е во такви случаеви и најголемиот либерал му иде да ти го пукне носот,знаејќи дека се курчиш а имаш 5 /6 души килави кој ти чуваат грб а тој има 1000 души покрај него што се спремни да те растргнат.

Не му пишува на чело,ама сепак се познава.Барем во мојов град се знаат кој се педери,кој не. :icon_mrgr:
Зошто да посвојат дете,кога ниту се стерилни ниту имаат некоја мака.Можат да имаат дете по природен пат како што доликува во природата.

За последниот болд се согласувам,немаше потреба да го пишуваш.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 00:01 ---
Разбрана особа сум ја, вие праите проблеми :P

Ех таман работа,ниту сум истепал некој геј па да прам проблем,си прајме маубет онака чаршииски. :coffee:

ЈАС ЈАС ЈАС,
На суд ГОСПОДНИНЕЕЕЕЕ СУДИЈАААААААА ПОЛИЦАЕЦОТ Е ХОМОФОБББББББ , ЛАТЕНТЕН ПЕДЕР не возевне није 120 низ град тој ми пиша казна зашо сум педерче, еве судија турни пантолоните да ти докажам дека сум педер.
ЈАС ЈАС ЈАС НИЕ НИЕ НИЕ ПЕДЕРИТЕ ПЕДЕРИТЕ, добро бе дете толку не сваќаш дека токму од такви како тебе коче и боки пати цела педерска популација ?
Ама воопшто нити ти нити коче не им правите услуга на педерите .

Не, не пати ради нас, пати општеството поради луѓе како тебе кои ги извртуваат работите надвор од контекст. Кој спомна дека тој закон ќе се користи како изговор за се и сешто? Нема ни правна основа за тоа. Единствено закон со кој ако некој е малтретиран психички или физички, да може да натера некој полицаец да реагира (зошто без таков закон кој полицаец ќе бере гајле што му се случило не накој педер?) преку повикување на ваквиот закон. Полицијата е и така и така мрзлива за повеќето работи, па вака барем ќе има кој на што да се повика.

А ти, прекини со тролање, зошто пак ќе почнам да те пријавувам. Ете ~A~ знае да води сериозна и цивилизирана дискусија иако е на спротивната страна со ставовите. Испод части ти е и ти да го сториш истото?

Не, не пати ради нас, пати општеството поради луѓе како тебе кои ги извртуваат работите надвор од контекст. Кој спомна дека тој закон ќе се користи како изговор за се и сешто? Нема ни правна основа за тоа. Единствено закон со кој ако некој е малтретиран психички или физички, да може да натера некој полицаец да реагира (зошто без таков закон кој полицаец ќе бере гајле што му се случило не накој педер?) преку повикување на ваквиот закон. Полицијата е и така и така мрзлива за повеќето работи, па вака барем ќе има кој на што да се повика.

А ти, прекини со тролање, зошто пак ќе почнам да те пријавувам. Ете ~A~ знае да води сериозна и цивилизирана дискусија иако е на спротивната страна со ставовите. Испод части ти е и ти да го сториш истото?
Не фактите секој може да си ги толкува како што сака, а кога се збори за права тие права важат за сите.
Кога спомнуваш полицаец, полицаецот бре пријателе не треба да реагира по основ на сексуална определба нити пак било кој друг државен орган, јебеш ти тоа бараш еднаквост а бараш посебни закони кој што тебе посебно ќе те заштитуваат, ко да си бела мечка.
Пријавувај колку сакаш, ти кажувам сериозно,зошто и како се создава аверзија од една група кон друга, не ли гледаш што се случува во опшествово и во држаавава од такви закони кој што се носат за одредено малцинство, македонецов да може ќе ги јаде со зуби планинцине.
Закон со кој што некој нема да биде малтретиран ако е педер, утре каква злоупотреба може да имаа тој закон? ме малтретираше дека сум педер, или ме тепаше дека сум педер и оп ајде 15 години тешка робија, ако нема врска ништо од тоа ,или пак ако те отпуштат од работа заради неспособност да се повикаш на законот за заштита на педерите, па ајде за да се избегне тужба поради нарушувањее на права на педерите, ќе го оставиме трутот, или ако се отпушта поради намален обем на работа педерот да нема шанси некој да го чепне за да не јаде тужба поради нарушување на права, па дај нов бадентер да донесеме, каде што обавезно процентуално мора да бидат застапени и педерите ?
И пак ти велам , се поставуваш над сите останати сексуални ориентации,ги дескриминираш а овде бараш да не те дискриминираат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom