Прво разви теорија за мали куриња а сега за хомо браковите, така ревносно и жустро...
Ако е за утеха:
ох дааааааа сега ми текна за малите куриња, прости што те погоди вистината на таа тема, немав намера и таму ти кажав за тоа. Жалба кај татко ти не кај мене.
или и ти сакаш да се сврстиш во “ ПОВЕЌЕТО“ ама не си во “ ПОПВЕЌЕТО“ кој што не подржуваат педерски бракови, а сине ?
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 19:32 ---
Ме мрзи, навистина. Знам дека сакаш вечерва да делуваш како победник во дискусијава, ама навистина ме мрзи. Еве, ти си во право.
Може?
не бе сега на мрзливоста ќе се вадиме , па веќе кога говориш во името на “ ТИВКОТО МНОЗИНСТВО“ одбрани го ставот на тоа “ ПОВЕЌЕТО“
Но молимте пази да не го погазиш ставот на “ ПОВЕЌЕТО“ кој што се анти педери.
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 19:35 ---
Во оваа прилика радо би го цитирал суши, кој убаво изнесува одредени карактеристики на одредени членови,модератори итн итн
Прв болд. Ич не ми е гајле дали сум безобразен или навредлив. А не сум. Едноставно не сум политички коректен и немам дипломатски речник. Она решила да си прави пичкини екскурзии, јас што треба да кажам-Таа се реши на практикување на коитус, притоа избирајќи диверзитет од националности и раси, со посебна преференца на потомците на африканските народи поради ноторната величина на фалусот. Со што тоа јас ги навредувам, со тоа што ја кажувам вистината? Втор болд, ни тебе а ни една модераторка тука дискретно ќе ја погледнам не сум ви крив што немате осет за дебата и што секогаш кога ќе запнете некаде одма се преминува на навреди и педерски играња на лична основа, со сопки, долности и подлости. Ако добро се сеќавам така заврши и таа наша прва дебата, после кое секое мое понатамошно реплицирање значи да си го погазам нивото. Читни ја Мнемозина и научи како се дебатира спротиставено. Ем ме контра, ем јас лично и давам лајкови нa коментарите, дури и многу ми се допаѓа тоа што има спротиставени мислења од моите за да биде поинтересно. До тогаш учтиво те замолувам да не коментираш постови во мое име, не личи, ван секоја коректна дискусија е..
Па така фашизоидните педери и подржувачи на педери слободно можат да ти лепат лајкови да ја оделуваат педерастијата од сите останати пореметувања само затоа што е тоа нивно мислење,испрани мозоци од холиводски серии и медиокритет.
Сега и Љандра и валвет, шкорпион,алката и сите останати нека ти стегнат по пет лајкови,зашто токму оние нивни “ СВАЌАЊА “ за брак и сексуалност кој што милуваат да ги цитираат , се уствари ставови на анти педерите.
Бичес сватко е да браните ставови, но уште послатко е да ве натера човек да си ги изедете, кога ќе натераш некој да биде против сето она за кое што стои и самиот да си плука на “ либералноста “ чуството е непроценливо. ПЕДЕРИ ЈЕ ЈЕ ЈЕ СВАТКО другите не бе тие не се нормални нек се убијат нек се лечат нек идат у затвор
права следуваат секому, педерски е и лицемерно да речеш дека некому не му следуваат само затоа што е различен од тебе.
Така да педерастијата е сосема на исто ниво со зоофилијата,педофилијата,некрофилијата,инцестот . наметнато мислење дека нешто не е во ред само затоа што на мнозинството му е одибво и несватливо.
Не можеш да кажеш дека нешто е неспоредливо,кога бараш твоето да се идентификува и споредува со нешто со кое што нема врска. Што се однесува до мене,слободно плескај се со кого сакаш,ама не си ништо подобар од сите останати е тие кога ќе ги добијат својте права тогаш треба и ти да ги добиеш,а не педерски да дискриминираш.
BITCHES благодарам што ја докажавте и покажавте мојата поента.

Кога веќе вергламе,да вергламе до крај.
.