Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее другар, од секогаш е така кога станува збор за велешани..за сеир се први, ама да ги собереш на една фина, мирна и тивка собиранка, малку потешко![]()
Партибрејкер..Тамам тргна работава,ни го скрши филмотКого да го собереш? Јас повеќе би уживала во друштвото на Фигаро, отколку со некои рандом фаци на форумот кои плукнале по мене. Јеби га, Фигаро е далеку поинтелигентен.
Партибрејкер..Тамам тргна работава,ни го скрши филмот![]()
Мислам дека професорине што држат настава по школиве за странски јазик даваат приватни часови по гермаснки. доколку си за почетничките курсеви може и да најдеш, а ако си за напредни .....малку потешко...Скопје само..од лично искуство знам..Да познавате некој што дава приватни часови по Германски?
Можеш да ми наброиш некое школо за странски јазици па јас ќе ги прашам. Се работи за дибидус, почетникМислам дека професорине што држат настава по школиве за странски јазик даваат приватни часови по гермаснки. доколку си за почетничките курсеви може и да најдеш, а ако си за напредни .....малку потешко...Скопје само..од лично искуство знам..
Можеш да ми наброиш некое школо за странски јазици па јас ќе ги прашам. Се работи за дибидус, почетникФала ти.
Да познавате некој што дава приватни часови по Германски?
Јас пред 7-8 години кога одев на англиски во матрикс, имаше истотака таму и германски, сега незнам, прашај си.Да познавате некој што дава приватни часови по Германски?
vo trend se okЈас пред 7-8 години кога одев на англиски во матрикс, имаше истотака таму и германски, сега незнам, прашај си.
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 12:08 ---
Ај препорачајте IT сервисер во градов. Ама не како оној Кингсофт, кога му однесовме компјутер со еден другар да му смени напојување, он вика и харддискот треба да се смени, ако му плеснев една шамарница..........се понаша како да прави муабет со баба Ратка од Троло.
Јас пред 7-8 години кога одев на англиски во матрикс, имаше истотака таму и германски, сега незнам, прашај си.
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 12:08 ---
Ај препорачајте IT сервисер во градов. Ама не како оној Кингсофт, кога му однесовме компјутер со еден другар да му смени напојување, он вика и харддискот треба да се смени, ако му плеснев една шамарница..........се понаша како да прави муабет со баба Ратка од Троло.
vo trend se ok
Се мислам и јас дали во Тренд или кај оној Баже шо има дуќан спроти старата локација на библиотеката. Незнам кои се тие мегакомпјутери, а да не мислиш на максикомпјутери?Поарно на автомеханичар да си му го однел компјутерот, повеќе може ќе ти завршел работа отколку Јованче од кинсофт и неговите вработени...Имам јас горко искуство со него.... Ќе му ја треснев и јас еднаш......, добар сервисер беше првиот газда на Мегакомпјутери, кај пазарчето...но дали сеуште работи..нависитна не знам..
Имаше и Мега компјутери, дуќанот беше спроти трговски до рибарницата, ама сеа не работи веќе.Се мислам и јас дали во Тренд или кај оној Баже шо има дуќан спроти старата локација на библиотеката. Незнам кои се тие мегакомпјутери, а да не мислиш на максикомпјутери?
Се мислам и јас дали во Тренд или кај оној Баже шо има дуќан спроти старата локација на библиотеката. Незнам кои се тие мегакомпјутери, а да не мислиш на максикомпјутери?