Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирајм другар, јас и вака сум убеден дека ќе бидеме шампиони. Гроздановски би бил идеален зашто баш таков играч ни треба, мозок да дели топки на брзи крила и напагачите. Мојсо кој станува слубоден играч би бил уште еден со кој би било добро да се разговара. 2цата и дополнување со младини/позајмени играчи да се зголеми ростереот би било полн погодок.
Да не се лажеме, ама Мојсов не ти се враќа во Лигава во догледно време.
http://fkvardar.mk/vesti/366-2012-11-03-12-51-27

Многу непрофесионално е да се коментираат на овој начин судиските одлуки, колку и да биле на штета на некој тим.
Мора да им се одговори со ист начин на оние кои не бираат средства во обидот да ги дискредитираат нашите успеси!

Мора да им се одговори со ист начин на оние кои не бираат средства во обидот да ги дискредитираат нашите успеси!
Разбирам, али тоа не се прави преку официјалниот сајт, како што тоа не го прават и останатите. Од толку сајтови, може да се најде некој „несакајќи“ да напише ваква статија, онака по случајност.

Да не се лажеме, ама Мојсов не ти се враќа во Лигава во догледно време.

Епа ако нејќе да игра кај нас каде би играл на друго место година дена нема играно фудбал, која екипа ќе го земе, едино може у ТИквеш да иде пошо со формата само за таму е таман да им помогне да се вратат у прва лига :D

Мојсов е светлосни години разлика од Мазнов и Балдолаиев. Додека двајцава се веќе испукани пушки и се наоѓаат на залезот од кариерата, Мојсов е во своите најдобри години и само договорот со Војводина го кочи да најде друг ангажман во странство. Неговиот случај воопшто не може да се спореди со на Мазнов и Балдовалиев. Да не си гаиме лажни илузии кога 99 % дечкото ќе си најде друг клуб на страна. Не се враќа тој во Македонија во догледно време.

Ima golema vistina sto e objaveno na stranata na Vardar i nivnoto soopstenie. Navistina sme osteteni i na ova treba site da reagirame

Овие ќе ни брцнат гол некој педерски од ниакде ако продолжиме вака да играме, место да им дадеме втор гол они калкулираат

Добро е :icon_mrgr:
Паметно си чувавме силите за куп мечот, среќа погодивме во првиот дел и работата бајаги ни се олесни.
Уште еднаш Напредок ги затна сите кои викаа дека и лани и годинава ќе ни ги дале мечевите пошто и двата градоначалника биле од ВМРО :pos:
Баш маста ни ја извадија...
Во Кичево изигравме многу подобро но изгубивме, а и денеска можевме да примиме сличен гол само од спротивна страна.
Ми дојде дежа ву од голот на Симјановски, сличен продор и шут имаше и Ацевски денес, но од другата страна.
Заслужена победа се на се, требаше да дадеме уште некој гол.
Петров што промаши на два пати :eek:
Влага во шанси ама напразно. Еднаш цел фудбал утна со глава, вториот пат Пашовски уште еднаш н закопува :eek:
Уште пеналот ако го фатеше, и после сите одбрани во Кичево дефинитивно ќе требаше да си го земеме во тимот.
Одново шанси ни прават поради тоа што нашите бекови одат напред и неможат да се вратат :unsure:
Добро бе што е со центаршутевиве?
Абе срамота е бе, во Европа сакаме да просперираме а незнаат една тѕопка да нафрлат. Георгиев три чисти позиции ги упропасти со лоши нафрлувања и еден лош удар. Беше солиден, ама пак го нема завршниот удар...
И Хименез имаше две лоши нафрлања.
и незнам што мерак му удрија овие од Напредок и таму и овде само му стартуваа...

Е МНОГУ ЛОШО Е ШТО ПЕЏА НИ ГО СКИНАА ПОВТОРНО :place:
Дали се врати во игра по повредата? Искено страв ме фаќа ако повторно е повреден.
Гледаме каква разлика има со него во средината. Според мене он и Стјепановиќ беа најдобри денес. Стјепановиќ полека станува остар и бескомпромисен играч а тоа многу ми се допаѓа :icon_mrgr:
Одбраната одлична, овие од Напредок скоро и да не мрднаа.
Епа одлична недела, целта исполнета, 6 бода од два меча, избиваме на прва позиција со 1 бод пред Турново, 3 пред Шкендија и 4 пред Металург.

Сега на ред се Битолчани, па после одиме по 3 бода во Тетово :)

Мислам дека треба да се почне со Стјепановиќ на позицијата на Маневски, и со Оса и Ранѓеловиќ во средина, или Темелков место Ранѓеловиќ кога ќе се врати.

Така ќе имаме замена и за Остоја и за Костовски, и кога ќе треба да бркаме резултат да влезе играч а не „напаѓачот“ што го имаме на клупа.

Од пролет ќе биде поразлично, кога ќе земемекласичен лев бек и зсамена за десен друга песна ќе се пее.
Многу би сакал да се врати и Гроздановски, е тогаш да видиме дали Георгиев ќе се труди и ќе дава се од себе или ќе шета како манекен.

Мислам дека треба да се почне со Стјепановиќ на позицијата на Маневски, и со Оса и Ранѓеловиќ во средина, или Темелков место Ранѓеловиќ кога ќе се врати.

Така ќе имаме замена и за Остоја и за Костовски, и кога ќе треба да бркаме резултат да влезе играч а не „напаѓачот“ што го имаме на клупа.
Ранѓеловиќ ни е моторот без него нема да функционираме .

Која калкулантска игра и лигавење! Од такт ме вадат кога не го даваат максимумот од себе! Ги чувале силите за со Пелистер... мислиш играат Лига на Шампиони?!
Од пролет ќе биде поразлично, кога ќе земемекласичен лев бек и зсамена за десен друга песна ќе се пее.
Многу би сакал да се врати и Гроздановски, е тогаш да видиме дали Георгиев ќе се труди и ќе дава се од себе или ќе шета како манекен.
Дал ќе земеме?! Да не продолжат со мерки на штедење и да тераме со истиве играчи и во пролетниот дел?! Искрено од тоа ми е страв...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom