Добро е

Паметно си чувавме силите за куп мечот, среќа погодивме во првиот дел и работата бајаги ни се олесни.
Уште еднаш Напредок ги затна сите кои викаа дека и лани и годинава ќе ни ги дале мечевите пошто и двата градоначалника биле од ВМРО

Баш маста ни ја извадија...
Во Кичево изигравме многу подобро но изгубивме, а и денеска можевме да примиме сличен гол само од спротивна страна.
Ми дојде дежа ву од голот на Симјановски, сличен продор и шут имаше и Ацевски денес, но од другата страна.
Заслужена победа се на се, требаше да дадеме уште некој гол.
Петров што промаши на два пати

Влага во шанси ама напразно. Еднаш цел фудбал утна со глава, вториот пат Пашовски уште еднаш н закопува

Уште пеналот ако го фатеше, и после сите одбрани во Кичево дефинитивно ќе требаше да си го земеме во тимот.
Одново шанси ни прават поради тоа што нашите бекови одат напред и неможат да се вратат

Добро бе што е со центаршутевиве?
Абе срамота е бе, во Европа сакаме да просперираме а незнаат една тѕопка да нафрлат. Георгиев три чисти позиции ги упропасти со лоши нафрлувања и еден лош удар. Беше солиден, ама пак го нема завршниот удар...
И Хименез имаше две лоши нафрлања.
и незнам што мерак му удрија овие од Напредок и таму и овде само му стартуваа...
Е МНОГУ ЛОШО Е ШТО ПЕЏА НИ ГО СКИНАА ПОВТОРНО

Дали се врати во игра по повредата? Искено страв ме фаќа ако повторно е повреден.
Гледаме каква разлика има со него во средината. Според мене он и Стјепановиќ беа најдобри денес. Стјепановиќ полека станува остар и бескомпромисен играч а тоа многу ми се допаѓа

Одбраната одлична, овие од Напредок скоро и да не мрднаа.
Епа одлична недела, целта исполнета, 6 бода од два меча, избиваме на прва позиција со 1 бод пред Турново, 3 пред Шкендија и 4 пред Металург.
Сега на ред се Битолчани, па после одиме по 3 бода во Тетово