Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Со закон нешто мора? Или? Сериозно прашувам...

Зошто иначе би морало? Кој кур ако платиле, може повеќе заработуваат на реклама за време на фудбалот отколку на тенис од типот на овој што иде сеа.

Па реално ако збориме, каде каде повеќе би го глеале фудбалот, отколку очајниов тенис, макар е и финале.
Фудбал > тенис кај нас, како сакаш врти ја.

П.С. Да не ја чекаш у кладилница ти што напињаш за тенисов?!
А за што кур платиле ако не емитуваат ниту еден меч, само за да го пренесуваат „атрактивниот“ меч на Милан и Киево, ај тоа објасни ми го..
Не ја чекам, не играм кладилница. И не знам што толку се пувате за тоа што еднашка емитувале тенис на место на фудбал..

а кој сака да го гледа џоковиќ кога сме кај тоа :D

Пациентов повеќе фанови има кај нас него у Србија... Знаеш колку се палат нашите пошо имаат роднини или познати (читај другар на татко им од војска коа служел у Чачак пред 40 години!) у Србија.
Јас сигурно не, коа сме веќе кај тоа...
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 19:23 ---
А за што кур платиле ако не емитуваат ниту еден меч, само за да го пренесуваат „атрактивниот“ меч на Милан и Киево, ај тоа објасни ми го..
Не ја чекам, не играм кладилница. И не знам што толку се пувате за тоа што еднашка емитувале тенис на место на фудбал..

Не сфаќаш ништо, испуван си у главата ти, џабе да објаснувам, не вреди.

Ме мрзи да ти цртам повеќе, така да заеби!

не било еднаш .... лани повеќе пати им се има десено. и да и еднаш да им се деси е преногу.

Не сфаќаш ништо, испуван си у главата ти, џабе да објаснувам, не вреди.

Ме мрзи да ти цртам повеќе, така да заеби!
Па тоа е , кога не знаеш, почна со вреѓање.
И тие од Спорт клуб се глупи што даваа тенис , а не меч од Премиер лига :)

Па тоа е , кога не знаеш, почна со вреѓање.
И тие од Спорт клуб се глупи што даваа тенис , а не меч од Премиер лига :)

Само се спуштив на твое ниво со изразите...
Ама ќе ме добиеш на искуство, па затоа реков заеби.

Јас убаво знам, а ти или не читаш или не читаш, трето нема.

Ти пишав и погоре, а ти ако си занесен по тенисот - тоа е твој проблем, у Македонија фудбалот е на прво место кога се спортови што се гледаат.

После следат кошарката и ракометот, тенисот е у најдобра рака четврт спорт кај нас.

Да иде на ТВ Интер - Каљари и Федерер - Надал, фудбал ќе глеам, сфаќаш??

А и што очекуваш кога Интер и Каљари ќе играат 2 пати у годината, а Федерер - Надал можам да глеам за 2 недели коа ќе играат на турнирот у Дубаи, или за 4 недели на турнирот у ... got it?!

СпортКлуб едната даваше тенис, на другата иде Вест Хем - Ман. Сити, пошо не даваат шпанско на таа (нели Прајм-от го фураат).

Ајт сеа...

Добро бе не се расправајте сега две страни за тенис :) Секоја телевизија пушта тоа што смета дека ќе и донесе повеќе гледаност, Телма брзо ќе укапира дека фудбалот е фудбал и дека повеќето луѓе кај нас побрзо би гледале шампионат на Португалија отколку тенис.

Мене повеќе ме нервира што на дерби Интер - Милан тие се вклучуваат во утакмица Наполи - Удинезе :facepalm: да сме ги проследеле поважните моменти. А бе дерби утакмиците ви се хајлајт на сезоната, има 30 минути порано да се вклучиш., да направиш студио, да викнеш гости во емисија, да покажеш што се случува надвор од стадионот пред утакмица... поинаку кажано, да подгрееш атмосфера и да му дадеш значење на настанот. Тие се вклучуваат во факин Наполи - Удинезе, да е трагедијата поголема го утнаа голот на Пандев...

Среќа што вечерва нема друга утакмица во исто време со дербито.

Може не сме високо на табела,ама важно го имаме најдобриот стрелец во калчово.

20 годишен копиљ,сите да го пушат !

:icon_lol:

Прво, не е само еднаш-ка, туку пракса на Телма.
Второ, не е само Милан, Киево туку и неколку други екипи.
Трето, за атрактивноста.Рано ми е за заспивање па да гледам тенис
.

До пред 2 месеца ги молеа да даваат Серија А сега ги пцујат.
Они треба да се среќни што гледаат Серија А на македонска телевизија а не да се бунат

Po konkreten e Juventus , dobra igra ima , PODOBRA , se gleda od avion ovaa , po spektakularno odime ..

Posle mecot kje zboram i za sudiite

Како иде момци (@Јуве)? Ве слушаат судииве? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom