Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ок али тој тим беше далеку попопуларен од сегашниов. :)

Да, но има време.

Сите од горенаведениве беа анонимуси пред да дојдат реално,Јуве ги направи звезди,така ќе биде и со сегашнава генерација ако даде Господ :)Освен Буфон и Недвед али реално не беа до толку звезди,ипак у Лацио и Парма играа

Кај го заборави Ибра?
Во Ајакс не беше баш анонимус...

Да, но има време.

Кај го заборави Ибра?
Во Ајакс не беше баш анонимус...
Абе ајде, па да не беше популарен којзнај колку. Дал некој карате гол на европско и звезда. Покасно си ја заработи славата. Во Ајакс потскокнуваше.
То ти е како да збораме за Погба сега.

Според мене да купиш звезда значи да купиш некој клучен играч од тим што е на исто рамниште со Јуве,или барем блиску,да го купиш на пр.Роналдо,Меси,Бејл,Видич,Ван Перси итн.Ако гледаме на овој начин Јуве уствари никад немаат купено звезда,пошо коа сме ги купувале Ибра,Турам,Замброта,звезди на мали клубови откај сме знаеле дека нема да испаднат нешто налик на Амаури(памтите шо праеше типот у Палермо,како заврши кај нас).Видал не беше ништо помалку од еден Турам на пример во времето кога дојде кај нас.Извинете на филозофирање. :D

:icon_mrgr:

533_464046640301058_949337503_n.jpg

Абе ајде, па да не беше популарен којзнај колку. Дал некој карате гол на европско и звезда. Покасно си ја заработи славата. Во Ајакс потскокнуваше.
То ти е како да збораме за Погба сега.

Па и не би ги споредил Погба и Ибра. Погба дојде од Манчестер, каде не добиваше шанса да заигра, додека Ибра дојде од Ајакс, каде што постигна 25+ гола. Исто меѓу овие 2 трансфера е тоа што и 2цата се огромни потенцијали. Само полесно беше да се забележи Ибра во Ајакс, отколку Погба во Манчестер.

Туку, ќе тепаме утре? :D

Па и не би ги споредил Погба и Ибра. Погба дојде од Манчестер, каде не добиваше шанса да заигра, додека Ибра дојде од Ајакс, каде што постигна 25+ гола. Исто меѓу овие 2 трансфера е тоа што и 2цата се огромни потенцијали. Само полесно беше да се забележи Ибра во Ајакс, отколку Погба во Манчестер.

Туку, ќе тепаме утре? :D

ziti se ibra bil poznat u ajaks... pa eve lani bas dost ima postignato 32 gola u holandiska pa nikoj ne go bara ne e ni poznat

Јуве да тепа, ништо друго не ми доаѓа на памет. Со победа ќе се издвоиме на +7 бодови, и каде каде ќе бидат играчите порелаксирани за престојните натпревари. Кој ќе чека до 20:45 :vozbud::(

ziti se ibra bil poznat u ajaks... pa eve lani bas dost ima postignato 32 gola u holandiska pa nikoj ne go bara ne e ni poznat

Не велам дека беше познат, но беше најавуван како голем талент.

Туку, остајте тоа, вечер има најава за составот?

И двата излегуваат со 3-5-2? Хм, ќе биде интересно, ама со ваков состав мислам дека ќе победиме. Иако, ни Интер не се за потценување, Јуве тепа ;)

Forza Juve

Ќе ги мачкаме вечерва :PДа ви кажам право малце ми паѓа жал за навивачиве на интер ептен се сигурни во победа така да ќе им се крши филмов вечерва.

Nie sigurni vo pobeda oni sigurno vo pobeda nemoj na kraj X da zavrsi :(. X na gosti kje vadime :D doma mora da se pobedi. Se nadevam na nekoja opasna koreografiija od navivacite :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom