Ако тоа ќе ви ги реши проблемите, секако сум за да се направи тоа. Некрвно сврзани се однесува за ризикот од појава на генетски нарушувања кај децата родени во инцестоидна заедница.
А што мислиш за браковите помеѓу човек и животно ? Ете и тоа е дозволено во одредени држави, зарем треба каприцот на одредени здруженија да биде пред среќата на на двајца , во примеров човек и животно, ја имаш прочитано книгата каде што типот има секс со делфин, и од како ќе си замине делфинот паѓа во депресија, не јаде,не плива губи желба за живот и умира ?
Ете јас ја имам прочитано и многу ми падна жал,прво за делфинката која што умрала од тага по својот човечки партнер,а потоа за типот кој ја изгубил својата љубена. Зарем не би било прекрасно, тие двајца да можат да си имаат врска ,да уживаат во животот,да споделуваат нежности итн итн итн.
Зошто луѓе да запаѓаат во депресии,само затоа што поединци решиле дека таквата врска била злоупотребување на животно, кога јасно и типот има нагласено дека делфинката го иницирала сексот? А и други маринолози го потврдуваат тоа дека делфините создаваат врска со нивните тренери па и во повеќето случаеви манифестираат сексуално однесување и потикнуваат парење помеѓу самите себе и тренерите, замисли и педерите делфини тоа го прават.
Заборави да ми кажеш за бракот помеѓу возрасен маж и малолетничка . Дете е само збор,според одредени психијатри дете си додека не започнат да се развиваат сексуалните органи, природата наложила таа да биде физички спремна за парење уште на 12 години,друго е што одредени личности решиле дека некој за да биде возрасен треба да има наполнето 18,ако отидеш во америка,некаде ќе лежиш затвор и ако имаш секс со девојка која што има 20 години. Ако таа има 21 ти 26 тогаш е во ред, ама ако таа има 20 а ти 25 си наебал.
Во некој сојузни држави ќе лежиш затвор ако нема наполнето 17,во други можеш да стапиш во брак ако има 12 години,во трети ако има 18, овде ќе лежиш ако нема наполнето 16 години, ма ајде ти се молам повторувам, има држави каде што тој брак е легален. Зошто да не се симне границата, до лани добивање на возачка беше на 18,сега таа граница е симната.Сведоци сме дека денешниве деца побрзо психички созреваат, побрзо физички се развиваат за разлика од пред некоја генерација.
Не контрирам бе пријателе мој педерски,само си дискутираме. пробувам да видам како на тебе влијаеле твојте родители , другари,браќа,сестри,околината во врска со овие прашања, пошто нели тие играат голема улога во прифаќањето на хомо сексуалност во една средина.