- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Педерската логика околу прикриениот педеризам некако ми е смешна, ете според неа секој оној кој што има аверзија или е индифирентен кон педерите е всушност латентен тоест скриен педер.Латентната хомосексуалност е поим кој потекнува од Сигмунд Фројд. Тоа е скриена еротска тенденција, наклонетост кон припадници од истиот пол која, поради некои причини е потисната, негирана, која не е свесно препознаена и која не е отворено изразена. Повелете, пребарајте на Google повеќе за терминов, ќе добиете повеќе информации. Латентните хомосексуалци стануваат хомофоби затоа што кај нив постои внатрешен конфликт помеѓу мислењата на надворешната средина (родителите, најблиските, круговите каде се движи) и сопствените чувства, желби, потреби. Препознавајќи ги сопствените чувства како „грешни“ и „неморални“, тие, во присуство на хомосексуалци (кои немаат проблем со сопствената хомосексуалност) се чувствуваат загрозено. Сосема се согласувам дека стравот е присутен кај ваквите индивидуи, но, би ве запрашал, дали животот поминат во страв, во маскирање, во неискреност и лаги, е вреден за живеење? Сосема сум свесен дека за секоја промена потребно е време, а, посебно за вака деликатни прашања. Како што кажав во еден од моите претходни одговори, хетеросексуалниот дел од популацијата најмногу почнува да ја разбира хомосексуалноста и сите видови облици на нехетеронормативност тогаш кога во нивната најблиска средина, некој ќе се аутира - ќе открие дека е ЛГБТ лице. Постојат повеќе начини за добивање помош и поддршка во овој процес - ЛГБТ организации, Центар за поддршка на ЛГБТИ популацијата, и т.н.
По таа дефиниција јас со мојата индифирентност кон педеризмот, сум по дифолт латентен педер. Мислам дека на тоа алудираше.
Во ред,е сега зашто ти велиш дека педофилијата,зоофилијата,инцестот,некрофилијата итн не биле исто со педеризмот, слободно според твојата дефениција за латентност можам да те сврстам како Латентен-педофил-зоофил-некрофил-полигам-инцесоид-садомазо-( наброј уште 30 психички пореметувања,покрај педеризмот )
dobro poznat латентен хомосексуалец
CiTro... - Латентен СДСМ-овец ака комуњар.Латентен хетеро сексуалец

leandra - Латентна ВМРО-овка. ЛАТЕНТНА БУГАРКА. латентен педофил ( пошто од дното на душата мрази педофили)
Acid -Латентен Трол. Латентен хомосексуалец
Princ -Латентен Македонец.
*LION* - Латентен либеро демократ.
Ilumious - Латентен Канибал.латентна хомосексуалка
Олимпија - Латентентна ГРКИНКА, Латентен сериски убиец.
Princess Of Evil латентна турбо-фолкерка, латентна нешто нешто нешто. Латентен анти-алкохоличар.
Нацистите - латентни Евреи
Ал Каеда- Латентни Американци.
Муслиманите- Латентни Евреи латентни Христијани
Според оваа логика ( зошто да ја ограничиме само на сексуалноста ).
Сега јас мое педерско пријателче да ти објаснам нешто, ако некој има аверзија кон нешто ( како што ти и другарчето твое шкорпионот и вашите ви подржувачи, велите дека имате кон педофили,зоофили,полигамисти,некрофили,инцесоиди , Вметни уште 30 психички заболувања покрај педеризмот ) или пак едноставно немаш став, индиферентен си и не те интересира, по афтоматизам да го сврстиш во таа група е повеќе од моронско.
Друга работа, морало да се научи за сексуалната определба, и да се свати. Немам потреба и не гледам потреба да сваќам некого и да го рабирам, сексуалноста е интима, не можеш да тераш некого да те прифати под уцена, под закана дека ќе го етикетираш. Исто го прават и така наречените љубители на животни.
Пријателче мојот став околу целото ова прашање е дека не ми е ГАЈЛЕ ти со кого праиш и што правиш, но кога веќе настојуваме на ширење свест, и наметнуваме дека некој мора да биде разбран да не застануваме само кај педеризмот. Да ја продолжиме листата на сите “ Психолошки Сексуални Заболувања “ Педофилија, зоофилија,некрофилија, инцесоидност,полигамија. Ако можеше педеризмот да биде тргнат од листата на СЗО зошто и овие да не бидат? Немој само сега со глупи,како психолошки испитувања. Затоа што до пред една деценија знаеш коооолку имаше психолошки испитувања за тоa како и зашто педеризмот е болест и растројство ?
Само под притисок на педер лоби беа потиснати избркани едноставно, така ќе направиме и за сите други сексуални “ растројства “ полека но сигурно.
И мислам дека оваа идеја ќе ти се допадне, замисли ситуација ПЕДЕР Двоцевка цепа и машки и женски, има жена но има и дечко јас мислам дека на тој треба да му се дозволи да заснова брак и со маж и со жена истовремено

Ама тоа само за почеток никако да не се дозволи во прво време некој да има повеќе жени или повеќе мажи,дур да се развие свеста и народот не се образува дека тоа е нормална сексуална определба и да научи да ја сака.
Чудна логика, ако мразиш педери тогаш си педер, ако имаш аверзија кон педери тогаш си педер, ако си индефирентен тогаш си педер.
По оваа логика, за да не испаднеш педер треба да ги подржуваш,сакаш,почитуваш педерите и да им ја разбираш нивната “сексуалност“ се друго е латентен педер, држ ми маро гајтано