Ризични 2-ки посебно Сити па и Челзи имаат 2 црвени од минтото коло.Што викате да ставим Челзи, Сити и Атлетико Мадрид на 1000 ?
Челзи нема ама сепак сите 3 се крајно ризичниРизични 2-ки посебно Сити па и Челзи имаат 2 црвени од минтото коло.
Без ризик нема успех . . А иначе .. што е Свонси за Челзи . .или па Вест хем за сити .. Арсенал го тепаа Вест Хем . И сити би требало .. ќе ги ставим па што биде нек бидеРизични 2-ки посебно Сити па и Челзи имаат 2 црвени од минтото коло.
Челзи 2-4 гола или ггРизични 2-ки посебно Сити па и Челзи имаат 2 црвени од минтото коло.
според тоа шо го прикажуваат за мене е 2ка и ја изиграв уште сабајле сингл на нет па ќе видиме..исто се мислам вечер да изиграм нешто и на инвидуални хендикеп.Абе,каков Клиперс 2ка...Лејекрси неможат вечно да губат,вечер Коби преузима ствар у својим рукама
Да што се вакви екипи за нив, ама некогаш Сити во гости знаат да зафркнат не се знае каков ќе им е денот.Без ризик нема успех . . А иначе .. што е Свонси за Челзи . .или па Вест хем за сити .. Арсенал го тепаа Вест Хем . И сити би требало .. ќе ги ставим па што биде нек биде
подобро ливерпул 2ка играј барем пореални се шансивеШто викате да ставим Челзи, Сити и Атлетико Мадрид на 1000 ?
Ги зарече на слован .. и мене ме дупат сега тие.Слован-1
Динамо З.-1
Горник-1
Зенит-1
Галатасарај-Х2
Брауншвеиг-1
Херта-1
Ајтрахт Ф.-1
Рода-2+
Порто-2+
ова одиграв за денес и добро ми оди