Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali moze da se instalira android na telefon sto koristi symbion OS>
подобро не го земај
имам проблем со HTC one X
значи батеријата му беше 50% пред спиење... легнав да спијам и коа станав после 6 саати.. беше исклучен и неќеше да се вклучи..
пробав да држам подолго на копчето за вклучување.. се појави само првиот екран и потоа пак се исклучи...сеа го ставив на полнач околу саат време.. и пак истиот проблем..
И јас имав слична мака, се исклучи и ич не се приклучуваше, дури ни на полнач. Маката беше шо батеријата била целосно празна, па ја поднаполни рачно да речам и тераше после.
Земај типото ич глава да не те болиСакам да земам еден од овие 4 телефончиња али никако да се одлучам
Alcatel OT 991 Sony Xperia Tipo ZTE Kiss
Sony Ericsson Xperia mini
Некако се ме влече накај алкателот поради големиот екран али и типото не е лош ( мада викаат дека типото премногу кочел и имал проблеми со тачот )
Сакам да земам еден од овие 4 телефончиња али никако да се одлучам
Alcatel OT 991 Sony Xperia Tipo ZTE Kiss
Sony Ericsson Xperia mini
Некако се ме влече накај алкателот поради големиот екран али и типото не е лош ( мада викаат дека типото премногу кочел и имал проблеми со тачот )
И јас се мислам за типото али викаат дека кочел многу и копчињата што се доле имале проблем колку е точно незнам јас поише бев за Алкателот пошто 4 инчен екран али чим викате типото е подобар ке размислиме уште малцеИ јас би ти предложил типо, ама и мини не е лош, другите никако особено не зте
htc desire x - вреде ли за тие пари ? има ли некои заебанции со телефонот ? камерата ? боите одлични се или лити ?
Никако Алкателот,има 256 MB RAM,имав можност да го расчачкам пред недела дена и премногу кочи,плус на Сонито имаш ICS а на Алкателот Gingerbread,така да многу побрз ти е типото,воопшто не се мисли,Алкателот има само поголем екран,ништо повеќе..И јас се мислам за типото али викаат дека кочел многу и копчињата што се доле имале проблем колку е точно незнам јас поише бев за Алкателот пошто 4 инчен екран али чим викате типото е подобар ке размислиме уште малце
Кои пари за колку ти го нудат?