Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
имам проблем со HTC one X
значи батеријата му беше 50% пред спиење... легнав да спијам и коа станав после 6 саати.. беше исклучен и неќеше да се вклучи..
пробав да држам подолго на копчето за вклучување.. се појави само првиот екран и потоа пак се исклучи...сеа го ставив на полнач околу саат време.. и пак истиот проблем..

И јас имав слична мака, се исклучи и ич не се приклучуваше, дури ни на полнач. Маката беше шо батеријата била целосно празна, па ја поднаполни рачно да речам и тераше после.

iskustva so telefonite Samsung 5220star 3 i Alkatel OT916.Vase mislenje koj od ovie telefoni e podobar,bidejci sum zainteresiran da zemam eden od niv. Dali ima problemi pri nivnoto koristenje.

И јас имав слична мака, се исклучи и ич не се приклучуваше, дури ни на полнач. Маката беше шо батеријата била целосно празна, па ја поднаполни рачно да речам и тераше после.

ок во мојот случај имаше финтА.. ги држев заедно копчето за вклучување и долниот дел на копчето за звук.. отидов ребоот и се вклучи сеа нема проблем..

Сакам да земам еден од овие 4 телефончиња али никако да се одлучам
Alcatel OT 991 Sony Xperia Tipo ZTE Kiss

Sony Ericsson Xperia mini
Некако се ме влече накај алкателот поради големиот екран али и типото не е лош ( мада викаат дека типото премногу кочел и имал проблеми со тачот )

Некако се ме влече накај алкателот поради големиот екран али и типото не е лош ( мада викаат дека типото премногу кочел и имал проблеми со тачот )
Земај типото ич глава да не те боли :)

И јас би ти предложил типо, ама и мини не е лош, другите никако особено не зте

Да прашам и тука:

Имам Џабест број, ја ставив сим картичката првпат, го внесов пинот. Пробав да заѕвонам на 1221, ми вели имате забрана за појдовни повици. Пробав да звонам од друг мобилен кон овој број, таа фината тетка ми вели дека корисникот кој се трудам да го добијам има забрана за дојдовни повици.

До што е проблемот?

htc desire x - вреде ли за тие пари ? има ли некои заебанции со телефонот ? камерата ? боите одлични се или лити ?

И јас би ти предложил типо, ама и мини не е лош, другите никако особено не зте
И јас се мислам за типото али викаат дека кочел многу и копчињата што се доле имале проблем колку е точно незнам јас поише бев за Алкателот пошто 4 инчен екран али чим викате типото е подобар ке размислиме уште малце

И јас се мислам за типото али викаат дека кочел многу и копчињата што се доле имале проблем колку е точно незнам јас поише бев за Алкателот пошто 4 инчен екран али чим викате типото е подобар ке размислиме уште малце
Никако Алкателот,има 256 MB RAM,имав можност да го расчачкам пред недела дена и премногу кочи,плус на Сонито имаш ICS а на Алкателот Gingerbread,така да многу побрз ти е типото,воопшто не се мисли,Алкателот има само поголем екран,ништо повеќе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom