- Член од
- 17 јануари 2011
- Мислења
- 614
- Поени од реакции
- 410
Ќе го победи на Типсаревич?Зар никој нема да игра Janowicz да победи ??? да ги користиме коефициентите додека сеуште го потценуваат обложувалниците..
Ќе го победи на Типсаревич?Зар никој нема да игра Janowicz да победи ??? да ги користиме коефициентите додека сеуште го потценуваат обложувалниците..
Со оглед на тоа што го победи Мареј, не би ме изненадила победа против Јанко, реално. Сепак и не е лош коефициентот на Јанко, не е баш потценат Јанович од кладилниците....Ќе го победи на Типсаревич?
Ке победи ! солиден сервер е и доста подвижен а има троа и во глата не само во нозете + во форма е и никогаш не се предава игра до последно...Ќе го победи на Типсаревич?
Ќе го уплатам,само кажете за Tsonga&Hantuchova што мислитеКе победи ! солиден сервер е и доста подвижен а има троа и во глата не само во нозете + во форма е и никогаш не се предава игра до последно...
јас мислам дека денес цонга сигурно тепа, го имам на едно ливче за 1000 денари уплата заедно со шпанија 1 футсал и порто 1.Ќе го уплатам,само кажете за Tsonga&Hantuchova што мислите
Зошто?Лоша понуда денеска, јас подобро би играл на Бердих - Симон 2ка.
Тепа Бердих, каква двојка какви бакрачи. И Цонга 1 според мене, домашен тенисер е и мислам дека ќе оди на титула кога веќе испаднаа сите фаворити.Зошто?