Сакам да ви понудам шанса да заработите пари. Вашата активност ќе ми донесе заработка и мене, па сфатете го ова како мала Affiliate програма. Чисто информативно, за една многу важна работа за мене, ќе добиете 75% од профитот кој ќе го остварите, а за други работи пак, јас ја кажувам мојата цена, а вие продавајте/најдете купци по која сакате цена. Јас и крајниот купувач нема да имаме никаков контакт, освен доколку е крајно неопходно. Почнав да пишувам општо за сите услуги/производи кои (ќе) ги нудам некаде на нет или физички преку посредници - мои пријатели, ама постов бидна премногу долг, па ајде едно по едно, прво да ви опипам пулс...
За сите мои понуди важат одредени правила:
* Знаеме дека интернетот е место со секакви ѓубриња од луѓе, али ете, што се однесува до мене, секој заработен денар ќе ви биде исплатен веднаш штом го заработите;
* Можам да ве исплатам преку Skrill или Payza... а за поголеми суми и во кеш доколку можете да дојдете во центар на Скопје;
* Користење на black hat техники - Ни Случајно! За вас е: "ако биде - биде, ако не биде - ништо не губам". Али јас ќе изгубам многу, па ајде бидете другари. Креативност да, спамирања не.
Денес ќе понудам само едно нешто, пазарот е голем ако ги имате алатките/можностите, а мој контакт имате најдолу:
Имам веб-страна на која продавам одредени дигитални производи - бесплатни СМС пораки, но тие не се важни. Важно е што нудам плаќање преку СМС порака од сите оператори. Поентата е следна:
- содржината на пораката и бројот кон кој се праќа секогаш се исти
- цената на една СМС порака е 106.2 денари (90 + ДДВ)
- од таа сума, јас добивам 27 денари (јбг, така е со моб. оператори)
- од тие 27 денари профит за СМС порака, 20 ќе бидат ваши.
- после секоја пратена смс порака ќе добиете повратна со пасворд - не ви треба, бришете ја повратната
- точно запомнете/запишете си го бројот/броевите од кој праќате, за да можам подоцна да евидентирам дали и колку СМС се пратени од тој број. По евидентирањето, ќе имате право за исплата.
Прашањето е... (тато, мама) имате службен телефон со лимит кој и онаќа го плаќате месечно а не го искористувате до крај ? Ќе ги нудите производите на основци/средношколци ? Бидете креативни.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Она што искрено замолувам е да не ширите на било кој начин дека е за Донации... да сакав, сам ќе го сторев тоа. Треба да имаме чувства кон оние чиј живот зависи од тие СМС Донации. Ете, сте начекале некој кој конечно решил да донира 100ка еднаш во живот... не само тоа што скоро сигурно ќе тужи отпосле за измама (фала богу, кривицата ќе отиде кај ВАС лично, ви гарантирам), туку некое болно момче/девојче останало без тие 100 денари. Фала на разбирање.