Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе не е ништо страшно... Што убаво е тоа така да го кажеш, седејќи на стол, пред компјутер, на другата страна од светот...
Не сме им ние криви што живеат на другата страна на светот:)

Овој на CNN од Њу Џерси уште е на улицата ,поплавен до коленици . :pos: Дур не ми стигне водата до нос не го пуштат :pos:

Абе блазе си и на Америка имаат ураган торнадо како сакаат ќе го крстат. Кај нас ова да беше (да дојдеше преку е-гејците), имаше да се караме со нив уште 10 години за името на ураганот. Ќе ни речеа од европска унија додека не го решите спорот со името за ураганот ништо не прајме :pos:
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 00:02 ---
Овој на CNN од Њу Џерси уште е на улицата ,поплавен до коленици . :pos: Дур не ми стигне водата до нос не го пуштат :pos:
Чека плима да дојди:pos:

тууууу бреееее како вакво нешто не се случи и во Грција..:гомце:

Вакво нешто да не зафати нас, интернет, телефони, телевизии со месеци ќе немаме, тек до другиот ураган :eek:

Вакво нешто да не зафати нас,
1 недела пред ураганот Грујо со црвена лента и со ножици во рака на Шител ќе изјави, ‘‘ Благодарение на владата на Република Македонија еве и ураган ви донесовме :icon_mrgr:

Вакво нешто да не зафати нас,
1 недела пред ураганот Грујо со црвена лента и со ножици во рака на Шител ќе изјави, ‘‘ Благодарение на владата на Република Македонија еве и ураган ви донесовме :icon_mrgr:
Или тоа или може ќе речи: Овој ураган е последица од неквалитетната работа на владата на СДСМ

Za sreka ne sme blisku do okeanot....nekade okolu 15 km od NYC ....tie sto se do voda gi evakuiraa vcera i deneska....sega za sega uste imame struja (fala mu na gospod)...veterot nadvor e okilu 140- 160 Khm...cela zgrada ja mrda....
eve na FOX kazaa u NYC na mala zgrada od 5 sprata veterot ja srusil prednata strana.....
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 00:20 ---
Наполни си чаша вода и удави се во неа пред ураганот
Aj smeni si pelena i legni si......

Абе блазе си и на Америка имаат ураган торнадо како сакаат ќе го крстат. Кај нас ова да беше (да дојдеше преку е-гејците), имаше да се караме со нив уште 10 години за името на ураганот. Ќе ни речеа од европска унија додека не го решите спорот со името за ураганот ништо не прајме :pos:
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 00:02 ---

Чека плима да дојди:pos:
Ако дојдеше од кај Албанија , ќе навееше уште пола милион бурундевци тука :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom