BNP Paribas Masters - Paris 2012

Освојувач на турнирот во Париз ќе биде ?

• Federer

Гласови: 5 22,7%
  • Djokovic

Гласови: 9 40,9%
  • Murray

Гласови: 6 27,3%
  • Ferrer

Гласови: 1 4,5%
  • Berdych

Гласови: 0 0,0%
  • Tsonga

• Del Potro

• Некој друг (ќе наведам кој во коментар)

Гласови: 1 4,5%

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Море јас се по список на Долгополов. Не е можно колку е нестабилен. Пред само 2 дена играше ФИНАЛЕ и му зеде СЕТ на Ферер, сега убедливо губи од некој си Сјислинг :facepalm:
И мене ме заеба. Најглупиот тенисер што постои на туров заедно со Троицки. Абе завчера финале играше сеа губи од Сијслинг, и тоа како магаре изгуби, Деари да играше подобро ќе му парираше на холанѓанецот.

И мене ме заеба. Најглупиот тенисер што постои на туров заедно со Троицки. Абе завчера финале играше сеа губи од Сијслинг, и тоа како магаре изгуби, Деари да играше подобро ќе му парираше на холанѓанецот.
Додај го и Јанко на таа листа,па добро мајку му колку пати оваа година сервираше за меч и го губеше сервисот :facepalm:

Сум се вратил за да го истрпам поразот на Новак.:D .. мизерија, ејј не ми се верува прв сет со 6-0 земен, а после се отиде у курац, т.е после 2-0 за него во вториот сет..
4-3 има во третиот Квери и сервира за 5-3 ..

Klasicna enigma e ova sto mu se deshava, da, ovoj Kveri si ja podigna svojata igra ali ipak, 2-0 veke imase, ali vakvo igranje i takov drasticen pad odamna nemam videno kaj nego. Znam deka ne se osekal nesto dobro pred den dva, imase i na facebook page-ot postirani, negoviot sto e, ali ova e nedozvolivo u sekoj slucaj.

Ako bide eliminran bar za London ke odmori, a najverojatno ke bide.

Имал и тој проблеми, а и со неговиот татко некоја фрка имало, и тој бил болен, а мислам дека чисто ради да се одмори за во Лондон, дојде ради реда во Париз, но сепак не е никакво оправдување овој пораз, ми се чини втор пораз оваа година од тенисер кој е надвор од топ 10, првиот беше во Индиан Велс од Иснер..
Број 1(n)

Имал и тој проблеми, а и со неговиот татко некоја фрка имало, и тој бил болен, а мислам дека чисто ради да се одмори за во Лондон, дојде ради реда во Париз, но сепак не е никакво оправдување овој пораз, ми се чини втор пораз оваа година од тенисер кој е надвор од топ 10, првиот беше во Индиан Велс од Иснер..
Број 1(n)
Па добро, не губи многу со ова, до финале ќе имаше низа тешки противници, Иснер или Раонич, па Дел По или Цонга и на крај Мареј или евентуално Бердих, па одма после доаѓа Лондон, од Понеделник и онака е број 1, не мораше многу да напиња али у секој случај и со упола од своите напори можеше против денешниов противник, прашање е и толку дали вложи од втори сет па надаље.

У секој случај не сум многу разочаран од денешново издание, се на се коа ќе се собере од годинава и формата која ја имаше, и ова што до сега успеа да го направи е добро, ајде, уште некој месец и проклетијава од година ќе заврши, на многу полиња на навивачки план мизерна ми беше. :icon_lol:

Мислам дека и не е баш разочарувачки ова за Ноле, се гледаше дека не играше со 100%, а и самата насмевка при поздравувањето со Квери на крајот значеше дека не му е баш битен Париз оваа година. И така од понеделник се враќа на првата позиција па ова е шанса да се спреми што е можно подобро за Лондон кој стартува од следниот понеделник. После ваква напорна сезона оправдан е ваков кикс.
И ете зошто Париз е најодвратен турнир, никој не игра со 100%, сите си калкулираат, башка и подлогата е ултра спора, се на се мизерија од турнир.

И ете зошто Париз е најодвратен турнир, никој не игра со 100%, сите си калкулираат, башка и подлогата е ултра спора, се на се мизерија од турнир.
Ќе го преместат Париз, најверојатно од 2014 година, ќе е на почетокот на сезоната, Февруари месец.. ама ќе видиме, овака тие што се пласирани на завршниот турнир на крајот или не играат на турнирот или играат колку да се рече дека се присутни.

Дај Боже, зашто вака веќе не иде. Турниров од година во година станува се понебитен за играчите што обезбедиле пласман на завршниот Мастерс, башка и со подлогата ептен ебаваат работа, боље на земја да го стават, бар да знам дека стварно поспор тенис ќе глеам а не вака на бетон винер неможе човек да види.

Се надевам дека Џокович ќе ја заврши сезонава исто ко лани :icon_lol:

Инаку Раонич има ли шанси да се пласира на турниров во Лондон?

Се надевам дека Џокович ќе ја заврши сезонава исто ко лани :icon_lol:

Инаку Раонич има ли шанси да се пласира на турниров во Лондон?
Колку што има Чилиќ толку има шанси и тој, значи никакви шанси нема.
А Ѓоковиќ ќе е втор тенисер што 2 години едно по друго завршил на првата позиција, пред него беше Федерер.
Не бери гајле.

Епа Новак на прекрасен начин стигна на првата позиција ... Абе ајдее

Janowicz :cuc: kako igrat detevo ne e zdrav :D 3-1 vo 3 set zasea 18 assoj, wineri od nevozmozni pozicii,volley pa duri i drop shotoj .. go unisti na Murray

Смешки е турнирот.
Јесте да овој Јановиц конкурира за најдобар тенисер за оваа година т.е тенисер со најголем напредок, ама во некои други околности поинаку ќе беше резултатот, но сепак Мареј не искористи меч топка..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom