Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ебате купус лигата,рукомет играат,затоа и си ја засакав Серија А <3

Да нема забуни, еве кој ќе го суди мечот помеѓу Јувентус - Болоња :P

1wW9VT8k.png

Вечер ќе пренесуваат Јуве - Болоња, а ќе ги даваат само головите од Интер - Сампдорија. Интер - Сампдорија е 10000 поинтересен натпревар од Јувентус. Знаеме дека Јувентус ќе тепа и нема да има неизвесност, ама на Интер - Сампдорија ќе има повеќе неизвесност, поинтересен натпревар, и повеќе шанси, а во Торино само Јувентус игра.

Јувентус го даваат затоа што е лидер на табела, нешто што телма го практикува последниве 2-3 сезони. За пред тоа, не ми текнува баш дали го практикуваа ова.

Вечер ќе пренесуваат Јуве - Болоња, а ќе ги даваат само головите од Интер - Сампдорија. Интер - Сампдорија е 10000 поинтересен натпревар од Јувентус. Знаеме дека Јувентус ќе тепа и нема да има неизвесност, ама на Интер - Сампдорија ќе има повеќе неизвесност, поинтересен натпревар, и повеќе шанси, а во Торино само Јувентус игра.
ја имаш гледано ?? како заврши ?

Во ред си е изборот сериозно, да имаше Интер посилен противник ќе го дадеа, вака кога Самп и Болоња се екипи од исти ранг нормално е првакот да го дадат.

Ах Рома, Рома до кога оваа приказна. П.С. Браво за Ламела играч на месецот на Рома! Секоја чест.

Каков пенал му судија на Удинезе :facepalm:
Стварно не знам што улога имаат 4и5 судија...
На 1 метро од него не виде дека не го чепнаја на нигерон од Удинезе :tapp:

Јувенташи, како е кај вас, има нешто интересно? (пеналче-офсајдче ти реков ми рече...)
да одржам тензија пред утакмицата :)

Јувенташи, како е кај вас, има нешто интересно? (пеналче-офсајдче ти реков ми рече...)
да одржам тензија пред утакмицата :)

Сеа у 2 полувреме :P:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom