Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали си ти озбилен со споредбата?![]()
Мене ептен ме болеше кога премина во таков ривал.
Сега ко разбрав дека тренирал со екипата на Манчестер Јунајтед колку да одржи тренинзи,бев трнал да го тепам со воздушната од дедо ми ама сфатив дека скап е билетот да го плаќам за Силвестре.![]()
Дали си ти озбилен со споредбата?![]()
А ти што мислиш? Поима немаш колку ми беше криво кога го гледав Силвестре со тој глуп дрес на себе... па уште и кога даде гол против Фенербахче и го бакна амблемот...![]()
хахаха абе понижење е да птоплатиш судии за Арсенал да ги тепаш хахах некој заборавил лани што им се деси на ТОПЏИИТЕ![]()
Што повисоко леташ, посилно ќе треснеш кога ќе паднеш!![]()
Се заебавам беБрат, според мене споредбата е не споредлива (ако може вака да се каже/напише).....не знам! Тоа што бакнал амблем, не знам....можеби сакал да каже нешто со тоа, ама, Ван Перси со Силвестре (или Силвестер, како што повеќето љубеа да го наречат) мислам дека се далеку од исто ниво.
извини што не мешам баби и жаби, што се држев строго до темата без да илворвирам и анализирам други тимови.А на јунајтед што му се деси со сити? Пред да зинеш еве ние го тепавме сити лани на Емирејтс.![]()
Абе сеа како да ти кажам... живи били па видели. Тоа шо беше лани беше, остај ти тоа, глеај сеа годинава каква кланица ќе биде, сеа нема да го има клатенбург...Фала богу дека не може така со вас.
Зошто како со Ч и Л, кога може на поштен начин 8![]()
Па подобро чесно да изгубиш него нечесно да победишхахаха абе понижење е да птоплатиш судии за Арсенал да ги тепаш хахах некој заборавил лани што им се деси на ТОПЏИИТЕ![]()
па да товарот е врз јунајтед, они се фаворитиАбе сеа како да ти кажам... живи били па видели. Тоа шо беше лани беше, остај ти тоа, глеај сеа годинава каква кланица ќе биде, сеа нема да го има клатенбург...
П.С. под кланица мислам дека манчестерци има да го лапнат како магариња
Па подобро чесно да изгубиш него нечесно да победиш
Ајде ќе видиме силењево кај ќе ви оди после сабота![]()