Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали си ти озбилен со споредбата? :)

Мене ептен ме болеше кога премина во таков ривал. :eek:
Сега ко разбрав дека тренирал со екипата на Манчестер Јунајтед колку да одржи тренинзи,бев трнал да го тепам со воздушната од дедо ми ама сфатив дека скап е билетот да го плаќам за Силвестре. :icon_lol:

Мене ептен ме болеше кога премина во таков ривал. :eek:
Сега ко разбрав дека тренирал со екипата на Манчестер Јунајтед колку да одржи тренинзи,бев трнал да го тепам со воздушната од дедо ми ама сфатив дека скап е билетот да го плаќам за Силвестре. :icon_lol:

Преќини да бидеш саркастичен :) хахаха

хахаха абе понижење е да птоплатиш судии за Арсенал да ги тепаш хахах некој заборавил лани што им се деси на ТОПЏИИТЕ :D

Дали си ти озбилен со споредбата? :)

А ти што мислиш? Поима немаш колку ми беше криво кога го гледав Силвестре со тој глуп дрес на себе... па уште и кога даде гол против Фенербахче и го бакна амблемот... :(

А ти што мислиш? Поима немаш колку ми беше криво кога го гледав Силвестре со тој глуп дрес на себе... па уште и кога даде гол против Фенербахче и го бакна амблемот... :(

Брат, според мене споредбата е не споредлива (ако може вака да се каже/напише).....не знам! Тоа што бакнал амблем, не знам....можеби сакал да каже нешто со тоа, ама, Ван Перси со Силвестре (или Силвестер, како што повеќето љубеа да го наречат) мислам дека се далеку од исто ниво.

хахаха абе понижење е да птоплатиш судии за Арсенал да ги тепаш хахах некој заборавил лани што им се деси на ТОПЏИИТЕ :D

А на јунајтед што му се деси со сити? Пред да зинеш еве ние го тепавме сити лани на Емирејтс. :)

Што повисоко леташ, посилно ќе треснеш кога ќе паднеш! :)

Брат, според мене споредбата е не споредлива (ако може вака да се каже/напише).....не знам! Тоа што бакнал амблем, не знам....можеби сакал да каже нешто со тоа, ама, Ван Перси со Силвестре (или Силвестер, како што повеќето љубеа да го наречат) мислам дека се далеку од исто ниво.
Се заебавам бе :D

Инаку ќе биде ептен јако. Ќе паднат многу голови... и баш ме интересира Вилшер како ќе изигра, после таква повреда се врати на голема врата, ама во сабота е главното. :)

И нормално, очекувам да победи тој што ќе постигне повеќе голови... :pos:

За у сабота се нарачани 2-3 црвени, и неколку пенали, во зависност како ќе тече утакмицата. Да си знаете, да не речете после не сме ви кажале за судиите...денеска беа Ферги и Веб у Стара Чешма, едно биртииче у Кисела Вода, и се договорија се. Ферги зема десетка со кромид, пилешки увијач, шопска и две скопски, а Веб нешто мака му било киселини имал у желудецот, он само пилешка салата, и џус. Останете ми со здравје.

А на јунајтед што му се деси со сити? Пред да зинеш еве ние го тепавме сити лани на Емирејтс. :)
извини што не мешам баби и жаби, што се држев строго до темата без да илворвирам и анализирам други тимови.
млаааааааааааааа :love:

Фала богу дека не може така со вас.
Зошто како со Ч и Л, кога може на поштен начин 8 :icon_mrgr:
Абе сеа како да ти кажам... живи били па видели. Тоа шо беше лани беше, остај ти тоа, глеај сеа годинава каква кланица ќе биде, сеа нема да го има клатенбург...

П.С. под кланица мислам дека манчестерци има да го лапнат како магариња :)
Па подобро чесно да изгубиш него нечесно да победиш ;)
Ајде ќе видиме силењево кај ќе ви оди после сабота ;)

Абе сеа како да ти кажам... живи били па видели. Тоа шо беше лани беше, остај ти тоа, глеај сеа годинава каква кланица ќе биде, сеа нема да го има клатенбург...

П.С. под кланица мислам дека манчестерци има да го лапнат како магариња :)

Па подобро чесно да изгубиш него нечесно да победиш ;)
Ајде ќе видиме силењево кај ќе ви оди после сабота ;)
па да товарот е врз јунајтед, они се фаворити :) се освен победа е неуспех за нас, додека за вас со бод ке летате :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom