Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Нордсјеланд без пола тим е поради густиот распоред како што најдов јас.

Кај да најдам стрим од Унгарија - Латвија ракомет ?
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 19:26 ---
Од сите ракомети само Унгарија - Латвија нема резултати во живо... само конечен ќе напишеле на резултати.ком ... а јас таа само ја имам одиграно .. како е глупаво кога не можам барем да се понервирам малце вака .. а не тогаш да ме извести наеднаш дали сум ја фатил или не .. не е ист филингот :D

Кај да најдам стрим од Унгарија - Латвија ракомет ?
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 19:26 ---
Од сите ракомети само Унгарија - Латвија нема резултати во живо... само конечен ќе напишеле на резултати.ком ... а јас таа само ја имам одиграно .. како е глупаво кога не можам барем да се понервирам малце вака .. а не тогаш да ме извести наеднаш дали сум ја фатил или не .. не е ист филингот :D
http://handball.lv/lv/kalendars/?id=171#tabula

Мјондален - Штромен 2 @6.50
Штромен се бори за оптанок , Мјондален нема шанси за директен пласман во прва лига .

Играле и 2 пати пријaтелска последните 2-3 години , што дава на знаење дека има шанса да станува збор за блиски клубови.

Квотата паѓа на нет за 2јка. Пробајте на ситно.

И јас помислив на оваа утакмица 2ка ама ја избегнав. На полувреме е 1:0. Ако ја наместат 1-2 т.е. да заврши 1:2, 2:3 или како и да се договориле, цел ноември ќе паузирам од кладење. :P

Преку .!. ми е да имам инстинкти и “визии“ за одредени утакмици и на крај да не ги одиграм. :) А штета немам средства онлајн моментално за да ја пробам Штромен 2 @ 21.00 на Bet365. Вие што играте таму, пробајте си среќа за 5€ и добијте си 100€ како на шала. :) Можете да се покриете со 3+ т.е. over 2.5 @ 1.72.

П.С. Го спуштија коефициентот на 19.00. :D

Good luck!

Не знам што ми се случува мене пак..вчера ми се соне Вардар X vo 2 4,80 коефициент и ме мрзеше да одам порано во кладилница..идам сега гледам (0-0) 0-2 ќе се изедев жив:place:

Kievo - Siena 1 1.80
Juventus - Bologna 1 1.30
Atalanta - Napoli X 3.10
Parma - Roma 2 2.50
Lazio - Torino X 3.10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom