Ситуација

• Креатор на темата Креатор на темата idam
  • Време на започнување Време на започнување
astrion напиша:
...замисли дека си на одмор,факаш риба многу јака и ти вика сакам да ме лапаш у сред диско,а после да ме ебеш на плажа,а ти неможеш против своите "TRADICIONALNI" навики а од друга страна немаш избор бидејки типката е авион и?

Ондак не би се завртела у сред жвалење да праи муабет со други, не?

Сум се нашла во ситуација да излезам со пар, се десило и да се разлигават пред мене, па јас да се најдам во непријатна ситуација. Не во ситуација да ми е криво што јас не се лигавам (:icon_roll), туку во таков момент не знам што да правам:icon_lol: Се ѕверев наоколу, очајно барав меѓу луѓето да видам некој познат барем да му мафнам, барем минутка да имам што да правам, ми се здосади од ѕверење во таванот:icon_lol: Барем да имаше уште некој со нас, па да правев муабет.
Знаејќи дека ми било непријатно мене, претпоставувам дека исто би се чувствувал некој друг, па затоа е глупава ситуација:ne:
Башка поинтересно е некогаш кога се воздржуваш, па едвај чекаш да си одите:icon_lol:

Kuchinjata go pravat nasekade.... pticite go pravat nasekade.... i lugjeto go pravat nasekade.... samo razlikata e vo toa shto pretezno se obiduvaat toa da go napravat koga nikoj ne gleda :icon_lol: .... zoshto?.... pa nekoi od sram.... nekoi od neudobnost.... nekoi od opshta kultura.... ostanatite.... dovolno im e ednash da im "pukne perdeto" posle toa... i kuchinjata i pticite ke gi ljubomorat....:pos:

Licno... nikogash ne se ljigavam koga nekoj gleda.... moze sum se zalapal na javno mesto... no sepak toa ne bilo tolku "javno".... :wink:

Мразам да се лигават пред мене, и мразам јас да се лигавам пред други. Тоа го знаат тие што ме знаат ... никогаш не ми се случило. Па според тоа никогаш сум немала таква ситуација, но општо гледано, глупаво е од тој што прашува да праша на сред таков момент ... сигурно е најљубоморен на свет па сака да го прекине дејствието:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Glupa situacija.
Jas mrzam parovi sto se lizat ko kreteni nekoi dodeka se izlezeni so drustvo.
Aman go imate celo slobodno vreme koga ste sami da se lizete ebete drapate, ispocituvajte gi drugite so koi ste izlegle i ne se lizete bas togas. Ako ne se lizete 1 saat nema da umrete:icon_mad: :icon_roll

jas sum za istovo :cuc:

Glupa situacija.
Jas mrzam parovi sto se lizat ko kreteni nekoi dodeka se izlezeni so drustvo.
Aman go imate celo slobodno vreme koga ste sami da se lizete ebete drapate, ispocituvajte gi drugite so koi ste izlegle i ne se lizete bas togas. Ako ne se lizete 1 saat nema da umrete:icon_mad: :icon_roll

DA DA DA

Јас лично ич не сакам такви работи, ако си во друштво во друштво си и нема сеа што тука лигавење на маса. Кога ќе се погодат некои такви на маса обично им викам "ај, ако ви текнало по дома не ми се лигавете на маса", ако почнат да претеруваат, а јас сум сам со нив дефинитивно станувам и си одам.
Слично би реагирал и ако почнат да се расправаат, тоа па колку ме нервира. Идете си сами некаде ако планирате да се карате не мене тука тензии да ми правите сум излегол на пијачка пуууу.:ban?:

По глупа работа од тоа да искочиш со друштво,без разлика парови не парови и да се шлапаш у сред кафич амин,многу ме нервираат такви работи никогаш не сум ги праел нема ни да ги правам сум искочил на пиво,кафе енивеј има места каде да се шлапам со девојчето,многу ме нервира и на пример сум седнал на кафе,на другото сепаре пар се шлапаат ќе се изедат па мајко му стара исав малку ко да не виделе ебате што има цел град да ме гледа
А за ова другово ептен ме нервира кога некој одговара на прашање место мене без разлика дали е во право или не,ако ми е поставено прашањето мене значи јас треба да одговорам а не некој друг :wink:

ne ste sfatile

Ситуација 1
Што би помислиле кога излегувате со вашиот партнер/партнерка на кафе со друштво и партнерот/ка ти се доближува, почнува да те лиже, а во исто време еден од другарите зборува нешто, прашува нешто и тој/таа одговара одма на тие прашања?

Toa znaci dragi moj , deka toj taa saka da se lize so toj i dur te lizela tebe se zamisljala kako se lize so nego i edvaj instinktivno docekala da ja nadoknadi bliskosta koja i bila trenutno u glavata so verbalnata komunikacija so objektot na pozudata.

Mnogu ste znaci naivni c c c

Како може да се лиже и одма да одговара на тие прашања, тоа не ми е јасно?

Ситуација 1
Што би помислиле кога излегувате со вашиот партнер/партнерка на кафе со друштво и партнерот/ка ти се доближува, почнува да те лиже, а во исто време еден од другарите зборува нешто, прашува нешто и тој/таа одговара одма на тие прашања?

Toa znaci dragi moj , deka toj taa saka da se lize so toj i dur te lizela tebe se zamisljala kako se lize so nego i edvaj instinktivno docekala da ja nadoknadi bliskosta koja i bila trenutno u glavata so verbalnata komunikacija so objektot na pozudata.

Mnogu ste znaci naivni c c c
Ај те молам сега објасни ми што напиша зашто неможам да ти го сфатам постов обрзложи ми те молам,кој е тој која е таа кој е тој..............

toj taa e taa sto go lize deckoto / devojkata a posle odma odgovara na prasanje od drugarot / drugarkata

primer a. decko lize devojka drugarka i gi prasue nesto ovoj odma istrcue so muabet i odgovara ko zapeta puska

primer b . devojka lize decko drugarot prasue i ovaa odma odgovara ko zapeta pushka ...

ete toa e toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom