Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Па што се уклучуваш?

Свесни биле тие во 16 век кај се населувале?

Dude, go learn history. Сериозно па јас што се замарам со средношколци.

Да, да. Казнам за Америка е ова зашто ја бомбардираа Србија и ја бомбердираа со атомски бомби Јапонија. Намерно е така направен светот, ураганите баш таму биле али седеле мирни, чекале американците да напраат беља па да ги казнат, се тоа по наредба на Господ. Логика, бе брад.

Dude, go learn history. Сериозно па јас што се замарам со средношколци.

Да, да. Казнам за Америка е ова зашто ја бомбардираа Србија и ја бомбердираа со атомски бомби Јапонија. Намерно е така направен светот, ураганите баш таму биле али седеле мирни, чекале американците да напраат беља па да ги казнат, се тоа по наредба на Господ. Логика, бе брад.

Што разбираш ти од историја? Кога не паметиш пред десетина години што ни направија тука! Лесно ви било од Скопје да гледате што се случува! Кога ќе ти загине некој близок, верувај и ти ќе ги мразиш!

Американскиот народ не осетил туѓ бес освен божјиот. А останативе народи и те како го јаделе камшикот што божји што амерички.

Од сенди до сега настрадаа над 60 души кои не живеат во сад, а вие се накурчивте што им се поплавил менхетен на њујоркчаниве! :facepalm:
Dali uopste znaes koja e Amerikanskata nacija ?....eve malo pojansuvanje.....Vo apt zgrada kaj sto ziveam ima 10 stana....site Amerikanci...znaci tuka ziveeme familii od ..... Makedonija Japan,China, Polska,Brasil,India i Srbija. Znaci ti i ostali Amero mrzci gi mrazete site oviee naciii taka...?

Што разбираш ти од историја? Кога не паметиш пред десетина години што ни направија тука! Лесно ви било од Скопје да гледате што се случува! Кога ќе ти загине некој близок, верувај и ти ќе ги мразиш!

Што ни направиле тука бе? Дојдоа од Њујорк луѓето да убиваат луѓе по улици? И се разбирам од ебана историја зашто половина факултет ми е тоа, ебано несфатлив човеку. Значи омраза а веруваш во Господ? Нели образот сврти? Или фората ќе ми ја кажеш за двата образи? Што ти згрешило тоа 8 годишно дете што умрело во поплавите бе? Или една жена?

Уствари што се замарам со запалени глави. Одјеби, терај си животот, иди гласај на избори, верувај во Господ, едноставно не се сите луѓе створени за да бидат паметни.

From the Neighborhood

Attachments

• IMG_20121030_123114.jpg
    IMG_20121030_123114.jpg
    1,2 MB · Прегледи: 58
  • IMG_20121030_125011.jpg
    IMG_20121030_125011.jpg
  • IMG_20121030_125356.jpg
    IMG_20121030_125356.jpg
А шо е фората со снегот....како шо разбрав уште се чека да паѓа во наредните денови. ? чудно е што го нема на сите места.....

Gangs plan looting spree in hurricane's wake. To the those in PA and VA who can, keep your powder dry. To NYC & Jersey folk...good luck

:pos::pos:

A6ZLOvfCcAAWbUq.jpg

Ако не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!
Ги мрази господ Американците оти го викаат гад

Still have power :) ....Samo mojata zgrada prezivea i ima struja ...ima gospod... :) Inace momentalno se evakuritat celi gradovi ,nema struja vo mnogu oblasti ...metroto u NYC e haos.. .loso loso...

Кажи им дека има господ на тие 51 шо загинаа

Јас лично неможам да им пуштам ураган или да го запрам.

A господ може да им пушти ураган? Добро, зошто се брукаш уште бе...

Ако не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!
Дечко,извини,ама ти од Саудиска Арабија да не си случајно?Обично таму се среќаваат вакви интелектуални бисерчиња.

Кажи им дека има господ на тие 51 шо загинаа
Они беа лошите. Башка немале ни македонски пасоши. Ти мислиш така случајно дрво паѓа врз човек?

Za mene ima Gospod ...

Зошто си толку голем лицемер? Има господ оти го спази газот по некоа случајност, а тие шо загинаа? Тие шо се повредени? Тие значи треба да го криват господ? Оди фрли се од тераса главечки, господ ќе те штити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom