М
Мартин`
Гостин
extra time
arsenal 2ka 2.25
Јас би ја избегнал сепак ти си знаеш ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
extra time
arsenal 2ka 2.25
Оваа ја имав прво пишано, но ја избришав. Сумлива ми беше. Изгледа привлечна за пишување, убав коефициент и се'... И кога ќе ги погледнеш италијанските, прво таа ја забележуваш. Според некоја таква логика, помислив дека ќе има голема уплата, а италијанци ко италијанци, сите ги знаеме што ѓубриња се
Kolku glup sum samo 1 evro styaviv
Прегледај го приврзокот 51602
Требало да ја кажеш
Ај со здравје да ги трошиш
Jbg ne bev siguren ,mi kaza deka e namestena ali ne bev siguren zatoa staviv 1 evro
Арсенал ГГ3+
Монако ГГ
Валенсија 2
Барселона 2
Мајнц 1
Коефициент (SportLife): 8.84
Искрено не знам кој му ги кажува на дечково, еве оваа се погодило да испадне ама 99% од ваквите “дојави“ не испаѓаат. Мора да сфатите дека вистинските дојави не ги знаеме ние обичните смртници, тие ги знаат само одреден круг на луѓе и тоа не излегува надвор од тој круг бидејќи се работи за мафија и секој сака да си го чува газот. Така да јас најмалце верувам на вакви лажни дојави, тоа е само млатење слама во празно.Ако имаш друг пат кажи ја и кажи дека не си сигурен па ние ќе се мислиме после колку да ставаме![]()
И јас разгледував за утре, ако ми влезе ливчево за НБА шо ми е ноќеска, со ќарот одам на овие две плус некоја од шпанскиот куп, да направам некој 4-5 коефициент.Што мислите за Утре
Зулте Варегам 1
Клуб Бриж 2
Ќе ги биде ? И двете имаат по 1.75
Jaс си викам, Двеве, + Интер Јуве Лацио 1, и Наполи Х2, само нз некако белгискиве ми се сумливи затоа прашувам мислења.И јас разгледував за утре, ако ми влезе ливчево за НБА шо ми е ноќеска, со ќарот одам на овие две плус некоја од шпанскиот куп, да направам некој 4-5 коефициент.
Зулте може и да киксне утре, многу заредија тие, глеам имаат исто бодови и со Андерлехт и Бриж така да што е до мене јас би ги избегнал.Што мислите за Утре
Зулте Варегам 1
Клуб Бриж 2
Ќе ги биде ? И двете имаат по 1.75