Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
како да се створи нормална конверзација кога фанови на челзи, арсенал, ливерпул и шат пат некој на сити се здружуваат и како мршојадци се нафрлуваат над јунајтед, стално нив под лупа ги ставате.
па да не ви е јунајтед на вас ептен ке ви е досадно :P
:eek:

- Овие од Лузерпул се најбедните фанови на форумов, сегде се мешаат, а не играат ни у ЛШ.
- Скаузериве ќе ја бојкотираат темата, не ги дирајте (нешто што редовно се користи кога се нема против-аргумент)
- Мислев дека овие за гејчестер што навиваат се најлоши, али дефинитивно најголеми смрденици на форумов се лузерпулциве (actual quote од член чие име не се потрудив да го запамтам)
- SKAUZERIVE SE ISKOMPLEKSIRANI, WAAAAAAAAA

Тажно за мнозината интелекти кои ни претстојуваат тука...

:eek:

- Мислев дека овие за гејчестер што навиваат се најлоши, али дефинитивно најголеми смрденици на форумов се лузерпулциве (actual quote од член чие име не се потрудив да го запамтам)

Тажно за мнозината интелекти кои ни претстојуваат тука...

Зборуваш како ти никогаш да не си кажал нешто лошо за Јунајтед и неговите навивачи...

Зборуваш како ти никогаш да не си кажал нешто лошо за Јунајтед и неговите навивачи...
Откако сум дојден тука, стојам на ставот дека кој како се однесува спрема мене или мојот клуб, така и ја ќе се однесувам према него и неговиот. Ако не ми веруваш, ќе го најдам мислењето уште оттогаш што го пишав...

http://www.howjsay.com/index.php?word=tete-a-tete

Тет а тет.
Правило во Француски јазик, Е на крај на збор не се изговара.
Со Е на крај може само да биде во оригинална форма вака напишано tête-à-tête.

Може до утре да пробуваш да ме убедиш, Првин постои во Македонскиот јазик, тете а тете не.

Разбери дека цело време пробувам да ти ја објаснам разликата од нешто напишано и изговорено.

Мата кажал дека немало никакви навредливи зборови кон него од страна на клатенбург

Мата кажал дека немало никакви навредливи зборови кон него од страна на клатенбург
Мата кажа дека не чул некакви навредливи зборови кон него.
Истото го кажа и Торес.
Не чуле што им кажал ама од после некој им кажал за тоа што им рекол (ова под претпоставка да им рекол)

tumblr_mcpwt2fKun1qiqjvto1_500.gif

cunt

Од кога дојде кај нас таков стана, иначе во Арсенал кога играше примерен си беше.

Come on, I know you want to say it.

Доста е со темава, терајте на темата за ПЛ ако имате нешто да кажете во врска со овој меч.

п.с.

5723706_460s.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom