Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
На некого му е повредено егото А ова болдот или на секс или на запросување ми личи.Значи многу сакам со *LION*; да се запознаам, најголема желба ми е после цитро. Лаву кажувај каде и кога да дојдам се ќе откажам фацата да ти ја видам.
Кај го виде бе тоа лаву во мојата желба да се зпаознаам со тебеНа некого му е повредено егото А ова болдот или на секс или на запросување ми личи.
Демек Магус ќе претрпи значителен притисок од стравот од непознатото затоа што е потенцијално промашен виртуелен лузер кој има потреба од креирање на лажен идентитен несвојствен за неговиот реален како би можел да го издржи притисокот од фактот дека мајка му не го цицала доволно кога бил мал а другарчињата и симпатиите го избегнувале оти бил грт!?Секако љубави јас ќе ти бидам рамо за плачење од промашени виртуелно реално фаци. Пола ќе ќутат, пола кога ќе зборат од возбуда од непознати ќе им се плетка јазикот. Али да се види Магус е чест
Воопшто. Зошто се пронајде во првиот дел кога за тебе се однесуваше само вториот каде и конкретно си споменат. Очите си ги пофали, очите да ти ги видимеДемек Магус ќе претрпи значителен притисок од стравот од непознатото затоа што е потенцијално промашен виртуелен лузер кој има потреба од креирање на лажен идентитен несвојствен за неговиот реален како би можел да го издржи притисокот од фактот дека мајка му не го цицала доволно кога бил мал а другарчињата и симпатиите го избегнувале оти бил грт!?
Мирна љубави.Значи многу сакам со *LION*; да се запознаам, најголема желба ми е после цитро. Лаву кажувај каде и кога да дојдам се ќе откажам фацата да ти ја видам.
Се нудам на ушка да ве носам до дома ако се флекосатеleandra, значи ќе треба и појачање да си зијам од Ѓорче, да не ни отиде вотката фиран @IIumious ( звана џени комшичено) под рака си идат и таја.
I know one that would be delighted to meet youСакам да се запознаам со сите дебели форумџики.
Проглем ли е бе Џени, до толку можеме да се крепиме, побитно е дружбата да е на нивоу!Се нудам на ушка да ве носам до дома ако се флекосате
Колега, па тоа е барем лесно...пиши ми на ФБ кога си за на кафе низ град или да организираме мини-собиранка