Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Значи многу сакам со *LION*; да се запознаам, најголема желба ми е после цитро. Лаву кажувај каде и кога да дојдам се ќе откажам фацата да ти ја видам.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Значи многу сакам со *LION*; да се запознаам, најголема желба ми е после цитро. Лаву кажувај каде и кога да дојдам се ќе откажам фацата да ти ја видам.
На некого му е повредено егото:) А ова болдот или на секс или на запросување ми личи.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На некого му е повредено егото:) А ова болдот или на секс или на запросување ми личи.
Кај го виде бе тоа лаву во мојата желба да се зпаознаам со тебе :pos:
Ти стварно треба да прелисташ некои основни дефиниции, его, факт и слично.
И значи лаву кога идеме на кафе? Може и секс да падне се бива.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.550
Секако љубави јас ќе ти бидам рамо за плачење од промашени виртуелно реално фаци. Пола ќе ќутат, пола кога ќе зборат од возбуда од непознати ќе им се плетка јазикот. Али да се види Магус е чест :)
Демек Магус ќе претрпи значителен притисок од стравот од непознатото затоа што е потенцијално промашен виртуелен лузер кој има потреба од креирање на лажен идентитен несвојствен за неговиот реален како би можел да го издржи притисокот од фактот дека мајка му не го цицала доволно кога бил мал а другарчињата и симпатиите го избегнувале оти бил грт!?
:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Демек Магус ќе претрпи значителен притисок од стравот од непознатото затоа што е потенцијално промашен виртуелен лузер кој има потреба од креирање на лажен идентитен несвојствен за неговиот реален како би можел да го издржи притисокот од фактот дека мајка му не го цицала доволно кога бил мал а другарчињата и симпатиите го избегнувале оти бил грт!?
:)
Воопшто. Зошто се пронајде во првиот дел кога за тебе се однесуваше само вториот каде и конкретно си споменат. Очите си ги пофали, очите да ти ги видиме :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.550
Тоа со очите е моментот што го нашишав погоре за "лажниот идентитет несвојствен за неговиот реален" што значи да, се пронајдов :pipi:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Мирна љубави.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
leandra, значи ќе треба и појачање да си зијам од Ѓорче, да не ни отиде вотката фиран @IIumious ( звана џени комшичено) под рака си идат и таја.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
leandra, значи ќе треба и појачање да си зијам од Ѓорче, да не ни отиде вотката фиран @IIumious ( звана џени комшичено) под рака си идат и таја.
Се нудам на ушка да ве носам до дома ако се флекосате :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Со стара банда пак.
Си знајат тије. Не да се запознајме, него да се упоновиме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom