Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Значи многу сакам со *LION*; да се запознаам, најголема желба ми е после цитро. Лаву кажувај каде и кога да дојдам се ќе откажам фацата да ти ја видам.

Значи многу сакам со *LION*; да се запознаам, најголема желба ми е после цитро. Лаву кажувај каде и кога да дојдам се ќе откажам фацата да ти ја видам.
На некого му е повредено егото:) А ова болдот или на секс или на запросување ми личи.

На некого му е повредено егото:) А ова болдот или на секс или на запросување ми личи.

Кај го виде бе тоа лаву во мојата желба да се зпаознаам со тебе :pos:
Ти стварно треба да прелисташ некои основни дефиниции, его, факт и слично.
И значи лаву кога идеме на кафе? Може и секс да падне се бива.

Секако љубави јас ќе ти бидам рамо за плачење од промашени виртуелно реално фаци. Пола ќе ќутат, пола кога ќе зборат од возбуда од непознати ќе им се плетка јазикот. Али да се види Магус е чест :)

Демек Магус ќе претрпи значителен притисок од стравот од непознатото затоа што е потенцијално промашен виртуелен лузер кој има потреба од креирање на лажен идентитен несвојствен за неговиот реален како би можел да го издржи притисокот од фактот дека мајка му не го цицала доволно кога бил мал а другарчињата и симпатиите го избегнувале оти бил грт!?
:)

Демек Магус ќе претрпи значителен притисок од стравот од непознатото затоа што е потенцијално промашен виртуелен лузер кој има потреба од креирање на лажен идентитен несвојствен за неговиот реален како би можел да го издржи притисокот од фактот дека мајка му не го цицала доволно кога бил мал а другарчињата и симпатиите го избегнувале оти бил грт!?
:)
Воопшто. Зошто се пронајде во првиот дел кога за тебе се однесуваше само вториот каде и конкретно си споменат. Очите си ги пофали, очите да ти ги видиме :)

Тоа со очите е моментот што го нашишав погоре за "лажниот идентитет несвојствен за неговиот реален" што значи да, се пронајдов :pipi:

Мирна љубави.

leandra, значи ќе треба и појачање да си зијам од Ѓорче, да не ни отиде вотката фиран @IIumious ( звана џени комшичено) под рака си идат и таја.

leandra, значи ќе треба и појачање да си зијам од Ѓорче, да не ни отиде вотката фиран @IIumious ( звана џени комшичено) под рака си идат и таја.

Се нудам на ушка да ве носам до дома ако се флекосате :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom