Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
+1

Они ја упропастија COD. Сите верзии што ги има направено Infinity Ward се далеку подобри од Black Ops на Treyarch.

Зошто мислиш така? Точно е дека не работат на секој компјутер како тие на infinity ward и не се оптимизирани за слаби компјутери али се многу поинтересни од игрите на Infinity ward, зборам за MW2 и MW3. Cod 4 беше нешто задњо добро што излезе од infinity ward.

Нема што да се докажува, нека седнат да ја играат Call of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare било која верзија и Black Ops и ќе ја видат разлика. Графиката на Black Ops може да се мери со таа на COD 2 од 2005-та година а Black Ops излезе во 2010-та.

Спрема мене BO е многу подобра од mw2 а е на исто ниво со mw барем во мултиплеерот, а тоа со графиката нема врска mw i bo имаат различен стил на пример mw2 е ко боенка за деца шо пример мене не ме бендисува а и графиката нема некоја голема улога барем за мене побрзо би играл cod2 со графика од 2005 отколку mw2 :)))
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 03:15 ---
+1

Они ја упропастија COD. Сите верзии што ги има направено Infinity Ward се далеку подобри од Black Ops на Treyarch.

Јас мислам дека е обратно дека IW ја уништува код од кога си заминаја West и Zampella немаат ништо направено и тоа се виде со mw3 која е 70-80% копија од mw2.

За сите CoD fanboys
Call+of+Duty+in+a+nutshell.+just+made+this+in_aabf8a_3782231.gif

Call of duty in a nutshell
:)

Нема што да се докажува, нека седнат да ја играат Call of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare било која верзија и Black Ops и ќе ја видат разлика. Графиката на Black Ops може да се мери со таа на COD 2 од 2005-та година а Black Ops излезе во 2010-та.
haha brat ti sto imas kompjuter koj sto nemoze da ja podnese black ops pati toas so da ti kazam.

haha brat ti sto imas kompjuter koj sto nemoze da ja podnese black ops pati toas so da ti kazam.

Ма ти ова озбилно...? Не сум знаел дека до компјутерот бил проблемот цело време! Фала ти за појаснувањето...:facepalm:

moze li da se igra black ops kecot multiplayer so piratska igra?
Колку што знам јас, само верзијата на Tekno Gods може. А и така е срање...ех, како ја играв пред да ги искчлучат AlterOps серверите...:place:

добро функционира?

Има create a class, prestige и такви работи? Или како на Tekno Gods е, само пукаш без веза?

хахахахаха пол'к, пол'к :ROFLMAO: не сум ја играл од овие одааааамна сега не гледам многу активност на форумиве нивни пошто и така се полни со читери за mw2 и mw3, а Black Ops-от демек едно време добар беше па ги снема па ај пак и ги баталив па ви го поставив линкот ако сте до толку желни па да си пробате и да пишете импресии вие пошто не ми се инсталира играва и се тие dlc-ија ако не ги бидува, неам појма до кај се и што направиле ај ако не ве мрзи пробуричкајте и видете дали се игра, и мене ми фали AlterOps

Еве го најновиот live-action трејлер за BLOPS II, под режија на Guy Ritchie.

Супер трејлер, многу ми се допадна...уште две недели останна, едвај чекам. :D

Еве го најновиот live-action трејлер за BLOPS II, под режија на Guy Ritchie.

Супер трејлер, многу ми се допадна...уште две недели останна, едвај чекам. :D

FPS Russia(y) Robert Downey(y)

како да ќе нема па уште сега се мислите дали да се купи игра, бре ,бре... чекајте си реакција од јавноста после некое време да не биде лелеее зашто ја купив, срање е, лелеееее џабе пари дадов, леле ова она и т.н.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom