Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
после CoD 5 single player во серијалов исто ко да го нема

И ај сеа кажи ми што ќе биде тоа новото што ќе го понуди играва во single-player?

Од тоа што го имаат кажано до сега нема да биде толку линеарна ко претходните код ќе има повеќе краеви некои од мисиите ако ги исгубиш еднаш нема да можеш да ги преиграш, тие мисии освем како фпс ќе може да се играат и како ртс.Мислам дека тоа е се што имаат досега кажана за сингле палеер.

иначе не дека очекувам нешто посебно да биде сингле плеерот.

http://community.callofduty.com/com...-online-security-matchmaking-and-server-intel

Ова ич не ме радува знам рекоја дека ќе има дедикет сервери ама не очекував вака да биди ова нај вероватно ќе биде малце подобро од p2p со тоа што нема да има хост кој ќе има голема преднос а и највероватно нема да има сервери во наша близина плус секако дека ќе врија од читери.

Бев сигурен дека ќе ја купам BO2 ама ова некако ме премислува:tapp:

+1

Они ја упропастија COD. Сите верзии што ги има направено Infinity Ward се далеку подобри од Black Ops на Treyarch.

Ма дај молим ти се оди докажи им - катастрофа. Не ја разбирам нивната соработка дефинитивно

Ма дај молим ти се оди докажи им - катастрофа. Не ја разбирам нивната соработка дефинитивно

Нема што да се докажува, нека седнат да ја играат Call of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare било која верзија и Black Ops и ќе ја видат разлика. Графиката на Black Ops може да се мери со таа на COD 2 од 2005-та година а Black Ops излезе во 2010-та.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom