- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.816
- Поени од реакции
- 6.825
Каков црвен картон.Јас озбилно не знам шо му е филмот на судиите.Па нас ни дават црвени картони како бонбончиња да делат.Значи 15-16 мин. почеток на натпревар , до пред тоа нема остри стартови,една топка во длабочина и борба за позиција.Двата играчи трчат по топката и за војља на вистината има удар.Е сега ударот не е намерен бидејќи Драгарски е поблиску до топката и се обидува да се загради за да ја исфрли.А судијата влегва во филм директен црвен картон.Е каде така да ти ебам цело племе бееее.!!!Па јас незнам дали беше и за жолт не па црвен.Значи ова може да го направи само или неписмен судија шо везе нема од фудбал или втора варијанта намерно.Јас мислам дека е првата варијанта оти после тоа се вадеше со сомнителни одлуки досудени во наша корист.Ама како и да е ја еба утакмицата инаку мислам 100% ќе ги добиевме не се ништо посебно.
... Ако судијата во Битола, земеше во предвид условите и го спуштеше критериумот тогаш жолт картон ќе беше океј.
и јас чекав ама не дадоја.Од вакви работи страда фудбалот во Македонија,како прво наместо да се прат пресметки кој како шо ќе игра ,едно друго,кај нас во случајот треба да видиш прво кој ти суди!
а нормално Пелистер му е трн во око на мафијата па мора да го турка.Ако се врати за со шкендија Лескароски и Димче добро ќе биди,и ако дадат се од себе како некни шо изиграја многу добро можи ќе можи да се надеваме ан поволен резултат,но пораз има да ни ги замати сметките,пожто од овај меч почнува вториот круг на првентсвото па така да исто како да сме почнале од 0 а табелата друго кажва.За зимскиот транфер- период ќе има некој нови имиња во тимот,се планира шо како ако знај некој,некој детал нека образложи...

Силекс лапа бод во Автокоманда...ние кутрите освен со Работнички не бевме ни блиску до бод негде,сегде предвреме не решаваа....